Seuraa meitä somessa:

Venezuelalainen Luna LiigaSärkkiin

05.01.2015

LiigaSärkät on tehnyt sopimuksen pelikauden 2014/2015 loppuun venezuelalaisen 33-vuotiaan yleispelaajan Carlos Lunan kanssa.

194-senttinen Luna on pelannut Venezuelan maajoukkueessa 2000-2009 mm. kahdet MM-kisat ja 2008 olympialaiset. Juniorivuosinaan Luna pelasi neljät MM-kisat, jousta 1999 tuli hopeaa ja 2001 pronssia..

Kotimaansa lisäksi Luna on pelannut Italiassa, Argentiinassa, Kreikassa, Japanissa, Espanjassa, Qatarissa sekä Arabiemiraateissa. Vuodesta 2011 lähtien hän on pelannut kotimaassaan, viimeksi Huracanes de Bolivarin joukkueessa, jossa voitti mestaruuden viime kaudella.

LiigaSärkkien päävalmentaja Shailen Ramdoo kommentoi uusinta vahvistustaan:

- Hän saapui lauantaina illalla ja on jo kerran harjoitellut joukkueen kanssa. Hän osoittaa rauhallisuutta, joka on meidän joukkueellemme hyvin tervetullutta. Lisäksi hän vakuuttaa pelikokemuksellaan ja -näkemyksellään sekä järjestelmällisyydellään pelikentällä.

- Ihmisenä hän on herrasmies ja sekä vaatimaton että kunnioitettava. Hän on aiemmin myös palvellut Venezuelan armeijassa. Kuri ja rutiini ovat hyvä lisä joukkueeseemme.

  Takaisin