Seuraa meitä somessa:

Viikon ottelu: Pystyykö LiigaPloki horjuttamaan Pölkkyä

03.01.2020

Pölkky Kuusamo ja LiigaPloki tarjoilevat paljon jo syyskaudelta tuttua, mutta jotain uuttakin Ruudun Viikon ottelussa perjantaina 3. tammikuuta kello 18.30.

LiigaPloki lähtee iltaan liigakärjessä (1. 15-2, 38 p), kun taas Pölkky omaa mahdollisuudet nousta paikalle kolmannelta tilalta (3. 12-4, 36 p) kolmen pisteen voitolla.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen on melkoinen trilleri, jonka Liigaploki vei lokakuun alkupuolella kotonaan 3-2. Tuolloin nyt joukkueen riveistä loukkaantumisen takia poissaolevat Salla Karhu ja Maddie Palmer tekivät 20 pistettä naiseen kotijoukkueelle ja Jessica Kosonen 23 kuusamolaisille. Ottelu on melkoista torjuntapelaamisen juhlaa, kun kaikkiaan nähtiin 33 torjuntapistettä.

Ploki tiivisti rivejään maajoukkueesta tutulla keskipelaajalla Daniela Öhmanilla, kun taas Pilvi Kettunen matkasi OrPoon. Lisäksi edellämainitut laitapelaajat ovat sairausklomalla, Karhu koko loppukauden.

Pölkky puolestaan hankki laitaosastolle joukkueen seitsemännen ulkomaanavun Brittany Maxwellin.

Lähetys Kuusamon liikuntakeskuksesta käynnistyy kello 18.15 ennakkotunnelmilla, jossa haastattelussa ovat joukkueiden päävalmentajat Timo Tolvanen ja Alessandro Lodi sekä pelaajista Anna Wruck ja Daniela Öhman. Tauon henkilökuvassa nähdään Pölkyn yleispelaaja Jessica Kosonen. Selostajana ja toimittajana on Harri Nykänen.

  Takaisin