Seuraa meitä somessa:

Viisi uutta sopimusta WoVoon

20.06.2022

"Viisikko, jonka pohjalle valmennuksen pitää alkaa tekemään töitä. Lähdetään rakentamaan tulevaisuutta. Jokaisella pelaajalla on mahdollisuus olla iso rooli seuran tulevaisuudessa." sanoo WoVon apuvalmentaja Jukka Mäkihannu seuran nyt julkaisemista sopimuksista.

.

.

.

ANNI POHJANEN TÄYDENTÄÄ WOVON KESKITORJUJAOSASTOA 

Tornion Lentis-88:n kasvatti Anni Pohjanen on tehnyt sopimuksen WoVon kanssa kaudesta 2022-2023! Anni kuului viime kaudella WoVon 1-sarjajoukkueeseen tehden läpimurron naisten peleissä. Lisäksi Anni oli mukana voittamassa A-tyttöjen Suomen mestaruutta Laihialla.

"On kyllä kiva, että saa mahdollisuuden jatkaa kehittymistä Rovaniemellä tutussa ympäristössä. Odotan innolla ens kautta kokonaisuudessaan ja varsinkin uuden joukkueen kanssa työskentelemistä."

"Monipuolinen pelaaja, jolla mahdollisuus pelata myös molemmissa laidoissa ja pystyy auttamaan joukkuetta monipuolisesti!" toteaa joukkueen apuvalmentaja Jukka Mäkihannu.

NEEA TASALA MUKAAN PELINRAKENTELUUN

Rovaniemellä syntynyt ja WoVo-kasvatti Neea Tasala on tehnyt WoVon kanssa. Neea pelasi viime kaudella WoVon 1-sarjajoukkueessa ja ohjasi WoVon peliä loistavasti. Neea oli myös ratkaisevassa roolissa A-tyttöjen Suomen mestaruusjoukkueessa

”Huippua, että tarjoutui mahdollisuus tehdä sopimus omaan kasvattajaseuraan, sekä päästä jatkamaan pelaamista ja kehittymistä täällä.”

"Voittajatyyppi, oli peli mikä tahansa niin T syttyy pelaamaan. Lisää aggressiivisuutta pitää löytää, passipeli kunnossa." toteaa joukkueen apuvalmentaja Jukka Mäkihannu.

NOORA KALLINEN WOVON YLEISPELAAJISTOON

WoVo on solminut pelaajasopimuksen kesällä 18 vuotta täyttävän yleispelaaja Noora Kallisen kanssa. Viime kaudella naisten 1-sarjajoukkueen kantavia voimia ollut WoVo-kasvatti oli 1-sarjan pistepörssin yhdeksäs ja oli mukana voittamassa A-tyttöjen Suomen mestaruutta tehden finaaliottelussa ottelun viimeisen pisteen.

"Pelatun ehjän 1-sarja kauden jälkeen on hienoa päästä testaaman taitoja Mestaruusliigan puolella ja jatkamaan kehittymistä kotikulmilla. Kasvattiseurana WoVo oli ykkösvaihtoehto ja odotan innolla, että pääsen tekemään töitä yhdessä koko joukkueen ja uuden valmentajan kanssa."

"Tasapainoinen pelaaja niin vastaanotossa, hyökkäyksessä kuin torjunnassa. Mahtava joukkuepelaaja. Arvokas pelaaja niin kentällä kuin joukkueen sisällä." toteaa joukkueen apuvalmentaja Jukka Mäkihannu.

NEEA LUODES WOVON TOINEN LIBERO

WoVo ja Neea Luodes ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2022-2023! 161-senttinen WoVo-kasvatti teki Mestaruusliiga-debyyttinsä viime kaudella ja kauden mahtavat otteet palkittiin, kun Neea valittiin ensimmäistä kertaa edustamaan Suomea, kun alle 19-vuotiaiden maajoukkue matkustaa Montenegroon EM-jatkokarsintoihin.

"Mahtavaa päästä kovaan ja tavoitteelliseen porukkaan mukaan. Odotan innolla ensi kautta ja uusia haasteita, jotka antavat varmasti mahdollisuuden kehittyä. Rovaniemellä on myös todella hyvät olosuhteet harjoittelun ja opiskelun yhdistämiseen, joten täällä on mukava jatkaa!"

"Ällä on energinen libero, jonka puolustuspelaamista kannattaa kauden aikana seurata!" toteaa joukkueen apuvalmentaja Jukka Mäkihannu.

LARISSA ISOKÄÄNTÄ JATKAA WOVOSSA

WoVossa kaksi kautta pelannut Raahen Lentopallon kasvatti Larissa Isokääntä on tehnyt jatkosopimuksen WoVon kanssa. 18-vuotias yleispelaaja pelasi viime vuonna vahvan kauden pelaten Mestaruusliigassa kuin 1-sarjassa. Larissa oli mukana A-tyttöjen Suomen mestaruusjoukkueessa.

"Olen viihtynyt Rovaniemellä, joten tosi hyvillä fiiliksillä jatkan kehittymistä täällä. Odotan innolla, että päästään tekemään töitä yhdessä koko joukkueen kanssa."

"Väsymätön pelaaja, jaksaa painaa koko pelin kovalla temmolla. Hyökkääminen välillä monipuolisempaa, kun välillä osaa itse pelaajana ajatellakaan. Puolustuspelissä tuo paljon arvoa joukkueelle." toteaa joukkueen apuvalmentaja Jukka Mäkihannu.

  Takaisin