Seuraa meitä somessa:

Vilma Ruuska palaa LiigaPlokiin - joukkue valmis

31.05.2019

Naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPlokin joukkueen rakentaminen on valmis, kun Vilma Ruuska, 21, palaa kasvattajaseuraansa. Viime kaudella hän pelasi LP Kangasalan joukkueessa. Kannonkoskelta kotoisin oleva Ruuska on liigakokemusta 74:n ottelun verran. Pihtiputaalaisseurassa hän on esiintynyt kahdella kaudella, viimeksi 2016-17.

Vilma Ruuska paluusta Pihtiputaalle.

- Ihanaa palata takaisin kotikonnuille! Lentopallosta nauttiminen näkyy koko paikkakunnassa ja olen superiloinen että voin taas olla osa sitä, vieläpä kotijoukkueen pelipaidassa. Ensi talvena joukkueessa on humoristisia persoonia, joten kaikennäköistä pientä häsellystä kentällä ja sen laidalla tulee tapahtumaan!

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

- Vilma on erittäin hyvä esimerkki siitä, millaisia pelaajia haluamme LiigaPlokiin. Hän on älykäs ja erittäin päättäväinen tavoitteensa saavuttamisessa. En ole luvannut hänelle mitään, näytin vain alueet, joita hän voi parantaa ja miten se tehdään. Älykkäät nuoret pelaajat haluavat tietää, miten heitä voidaan auttaa kehittymään. Vilma hyväksyi haasteen tulla parhaaksi.

LiigaPloki 2019-2020
Taylor Lindberg (USA) P
Taija Kaukoranta P
Sofia Lehto P
Alexis Conaway (USA) KP/YP/H
Yasmine Madsen H
Salla Karhu YP
Maddie Palmer (USA) YP
Vilma Ruuska YP
Pilvi Kettunen KP
Venessa Loukonen KP
Elizabeth Field (USA) KP
Sini Koljonen L
Hilla Nousiainen L
Roosa Päykkönen
Tuuli Tuominen

Päävalmentaja: Alessandro Lodi
Apuvalmentaja: Mikko Pesonen, Riccardo Lugli
Huoltaja: Marko Kahilainen
Tilastot: Jarkko Tyvimaa

  Takaisin