Seuraa meitä somessa:

Woman Volley ja Napapiirin Palloketut yhdistyivät - uusi seura on Arctic Volley Rovaniemi

11.08.2022

Rovaniemeläisen lentopallon historiankirjassa alkaa tänään uusi luku, kun Woman Volleyn ja Napapiirin Pallokettujen yhdistyessä toimintansa aloittaa uusi seura Arctic Volley Rovaniemi. Seurat ovat tehneet viime vuosina tiiviisti yhteistyötä, jolle voimien yhdistäminen saman logon alle on luonnollinen jatkumo.

Olemme tehneet paljon päällekkäistä työtä kahdessa seurassa, nyt saamme käytettyä rajallisia resursseja tehokkaammin. Yhdessä olemme enemmän!

Uuden seuran brändityötä on tehty huolella ja paneutuen. Apunamme on ollut todelliset brändityön ammattilaiset Ahooy Creative Oy:stä. Taustatyötä tehtiin paljon osallistaen useita eri ryhmiä niin seurojen sisällä kuin lentopallopiireistä laajemminkin pienimmästä lentisjunnusta kokeneisiin seurakonkareihin. Myös Rovaniemen kaupungin uudistettu brändi ja siihen tutustuminen oli osana tätä työtä. Me olemme rovaniemeläinen seura ja halusimme, että se tulee selkeästi ilmi uudessa seurabrändissä ja tukee Rovaniemen kaupungin brändiä. Olemme prosessiin erittäin tyytyväisiä ja haluamme lämpimästi kiittää kaikkia siihen osallistuneita. Brändityö on ilmeisen onnistunut, sillä myös Rovaniemen kaupunki halusi nostaa tämän Rovaniemi 100 tekoa-kampanjaansa, jossa nostetaan esille tekoja, jotka tuottavat rovaniemeläisille yhteisöllisyyttä ja iloa ja jotka luovat Rovaniemestä paremman ja toimivamman kaupungin palanen kerrallaan.

Tuhansien revontulten voimalla

Vuosia sitten, pohjoisen karunkauniissa maisemassa, eli ja hengitti lentopallokulttuuri, joka oli vaikuttava ja värikäs kuin Lapin ruska. Vuosien varrella tuo kulttuuri ryöppysi pienten kylien välisistä otteluista, joissa verkko oli pelkkä naru navetan takana, aina valtakunnalliseen menestykseen asti, joka johti jopa Eurooppaan saakka. Se virtaus oli vastustamaton kuin Kemijoki tulviessaan. Nyt kuitenkin aapasuot ja taigametsät kaikuvat ainoastaan harvoin yksittäisistä onnistumisista ja satunnaisista tuuletuksista. Siinä hetkessä tuli meidän aikamme. Tilaisuus yhdistää osittain pirstaloitunut seurakenttä ja palauttaa lentopallon saralla arvostus yhteishenkeä kohtaan. Me olemme valmiita huuhtomaan kultaa, ja kaivamaan takaisin sen lentopalloihmisten välisen rakkauden ja yhdessä tekemisen kulttuurin, jolla on ollut merkittävä rooli rovaniemeläisessä lentopallossa. Me kokosimme yhteen lentopalloperheen, joka ammentaa hienosta historiasta, mutta on valmis olemaan muutos, joka mullistaa lentopallon. Eikä ainoastaan rovaniemeläisen, vaan koko suomalaisen lentopallon. Menneet ajat ovat kuin lähde, joka pulppusi aikoinaan vuolaaksi virraksi. Meidän tehtävämme on saada joki jälleen kuohuamaan kuin Auttikönkään vesiputous.

Se on arvovalinta

Arctic Volley Rovaniemi eli ArVo kertoo mistä olemme kotoisin, mistä alueemme Suomessa tunnetaan ja lyhenne ArVo korostaa, kuinka arvokasta työtä teemme rovaniemeläisen lentopallon ja sen parissa viihtyvän nuorison eteen. ArVon edustaminen ja kannattaminen ovat elämän mittainen arvovalinta, jonka takana seisomme. Seuran nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan yhdistelmä uutta ja vanhaa. Se on kansainvälinen ja moderni, mutta lyhenne sopii myös vanhan kansan suuhun. Nimi on kansainvälinen, koska tavoitteemme ovat korkealla ja haluamme, että maailmallakin tiedetään miten kaukaa pohjoisesta voi saada tukkapöllyä lentopallokentällä. Lisäksi lyhenteestä arvo löytyy anagrammi rova, joka viittaa kotikaupunkiimme Rovaniemeen.

Nuoret liikkuvat nykyään liian vähän, ja väärissä porukoissa, joka on maailmanlaajuinen ongelma. Me teemme oman osamme, ja taistelemme kynsin ja hampain nuorten hyvinvoinnin puolesta. Olemme seura, joka kasvattaa, rakastaa ja kannustaa jokaista kuin omaa lastaan. Tarjoamme nuorelle elämän mittaisen harrastuksen, joka opettaa käsittelemään niin onnistumisia kuin epäonnistumisia. Me kasvatamme ihmisiä, jotka uskaltavat tavoitella unelmiaan. Teemme arvokasta työtä sen eteen, että suomalainen lentopallokenttä loistaisi jälleen tuhansien revontulten voimalla

Me saamme nuoret liikkumaan. Meidän kanssamme ihminen on osa lentopalloperhettä. Annamme lajin ja seuran, joiden parissa on turvallista löytää itsensä niin pelillisesti kuin ihmisenä. Me kannustamme jokaista ylittämään itsensä ja opetamme kantamaan vastuuta. Meillä käytöstavat koskevat ihan jokaista nuorista lupauksista edustusjoukkueen ammattilaisiin ja talkoolaisista valmentajiin, koska hyvä seura koostuu hyvistä ihmisistä. Me teemme juttua, joka on koko rovaniemeläisen lentopalloperheen yhteinen. Siksi puhumme ja toimimme avoimesti. Emme piiloudu savuverhon taakse, vaan olemme ensimmäisenä joko kohentamassa liekkiä tai selvittämässä mikä palaa. Rovaniemen urheilukenttä tarvitsee meitä. Meitä tarvittiin jo silloin, kun lentopallokenttä oli naru navetan takana, ja meitä tarvitaan myös nyt, kun olosuhteet ovat todistetusti maailmanluokkaa. Meidän lentopallomme kuuluu kaikille, koska yksikään yksilö ei ole vahvempi kuin yhtenäinen seura.

  Takaisin