Seuraa meitä somessa:

WoVo horjutti LP Viestiä, mutta ei saanut palkintoa

06.10.2021

WoVo Rovaniemen kotiavaus naisten Mestaruusliigassa oli hyvinkin lupauksia antava, mutta sarjapisteiden merkeissä ei palkintoa tullut hallitsevan mestarin LP Viestin vietyä ne kaikki mennessään Varsinais-Suomeen erin 1-3 (18-25, 28-26, 27-29, 21-25)

WoVo oli päävalmentaja Teemu Mäkikyrön lupausten mukaan hyökkäävä joukkue kauden ensimmäisessä kotiottelussa. Ensimmäinen erä oli tiukka erän puoleen väliin asti, kunnes LP Viesti sai isomman vaihteen päälle ja vei lopulta erän Jessica Kososen ja Iina Andrikopoulun johdolla.

Toisessa erässä nähtiinkin aggressiivisempi kotijoukkue. Paluun Lapin Urheiluopistolle tehnyt Nelli Rantanen oli pääroolissa, kun WoVo siirtyi erän puolessa välissä jo 18-11 johtoon. LP Viestin tekemä tuplavaihto oli kuitenkin toimiva, kun Saana Virtanen ja Elena Becheva tulivat kentälle Viestillä oli jo kaksi eräpalloa, mutta lopulta Saana Lindgrenin kahdella pisteellä erä WoVolle.
Kolmannessa erässä LP Viesti sai vahvan alun, mutta WoVolle vaihdosta sisään tullut Oona Viljanen aloitti WoVon takaa-ajon. WoVo hallitsi erän loppua, mutta LP Viestin hakkuri Iina Andrikopoulou oli toista mieltä ja hänen avullaan Viesti vei kolmannen erän.

Viimeinen erä oli ensimmäisen erän uusinta. Peli oli tasaista koko erän ajan, mutta LP Viesti oli erän lopussa aina pari pistettä edellä. Iina Andrikopoulun vasen käsi oli vireessä, kun hän takoi pallon Lapin Urheiluopiston lattiaan.

LP Viestin Jessica Kosonen pelasi entisen kotiyleisönsä edessä 200. liigaottelunsa.

Molempien joukkueiden kausi jatkuu sunnuntaina 10.10. kotiotteluilla, kun WoVo kohtaa kello 17:00 alkavassa ottelussa sarjanousija Helsinki Volleyn ja LP Viesti viime kauden finaali uusinnassa Pölkky Kuusamon myös kello 17:00 alkavassa ottelussa

Saana Lindgren, WoVo:

- Takana ollut treeniviikko ei ollut paras mahdollinen, hyvin tsempattiin peliin. Helpoissa palloissa hävittiin peli. Nyt lepoa ja nukutaan hyvin. Sunnuntaina pystytään petraamaan Helsinki Volleyta vastaan.

Iina Andrikopoulou, LP Viesti:

- Tyhjää lyö pää edelleen. Tiukkaa vääntöä, yksi tiukimmista peleistä pitkään aikaan, jokaisesta pisteestä piti taistella. Samanlainen taistelu tulossa viikonloppua Pölkkyä vastaan.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Petrattiin paljon omaa pelaamista viime viikonloppuun verrattuna. Jatkopallohyökkäyksissä pitäisi olla parempia. Hävittiin peippeihin ja ensimmäisen kosketuksen laatuihin, muuten oltiin tasaväkisiä. Anny paransi paljon treeneistä ja Sashiko viime viikonlopusta.

Janne Harju, LP Viesti:

- Saadaan tyytyväisiä olla, että saatiin kolme pistettä. WoVo teki ottelun vaikeaksi. Vaikea valmistuminen, kun lento Rovaniemelle myöhässä. Pelaajien henkinen kovuus kesti tiukoissa paikoissa. Toisessa erässä onnistunut tuplavaihto, mutta erä ansaitusti WoVolle.


WoVo Rovaniemi - LP Viesti
1-3 (18-25, 28-26, 27-29, 21-25)
Koti: Lindgren 26/+16, Rantanen 15/+5, Ramos 11/+8
Vieras: Andrikopoulou 23/+17, Kosonen 18/+12, Czakan 11/+5
Ässät 3-3, syöttövirheet 11-6, torjunnat 4-11, hyökkäys% 40-40, vastaanotto% 47-46

Joukkueiden MVP:t
Saana Lindgren, WoVo
Iina Andrikopoulou, LP Viesti

PROlibero
Netta Laaksonen, LP Viesti

Katsojia:

Ottelutilasto

  Takaisin