Seuraa meitä somessa:

WoVo ja LiigaPloki venyttivät viidenteen

21.03.2017

WoVo Rovaniemen ja Pölkky Kuusamon sekä LiigaPlokin ja OrPon puolivälieräsarjat venyivät viidenteen kohtaamiseen torstaiksi, kun WoVo ja LiigaPloki ottivat voitot kotonaan.

Taylor Treacy (Pölkky):

- Olimme tänään vielä huonompia, kuin perjantain vierasottelussa. Silloin pelimme sentään oli vuoristorataa, tänään pelasimme kokonaisuudessaan huonosti.

Kristiine Miilen (WoVo):

- Luonnollisesti olen onnellinen voitosta. Odotimme todella tiukkaa vääntöä mutta tämä tuli yllättävän helposti. Ehkä sen takia on nähty näin selviä kotivoittoja, että toinen on päässyt erien alussa tai viimeistään puolessavälissä muutaman pisteen karkuun ja siitä on vaikea nousta.

Tuomas Alatalo (Pölkky):

- Joka osa-alueella oltiin tänään perässä, ei mitään selittelemistä. Kyllä tässä pelaamista parannettaisiin, jos tiedettäisi mistä tämä johtuu. Kaikki ratkeaa nyt sitten yhdessä pelissä.

Teemu Mäkikyrö (WoVo). - Tiesin, että me olemme tänään hyviä, joten kaikki oli kiinni vastustajasta. Meidän puolustus- ja torjuntapeliin olen tänään todella tyytyväinen, se oli iso asia meidän pelaamisessa tänään. Henkinen kantti varmaan isoimpana asiana torstaina Kuusamossa, sen jälkeen pelillisistä asioista syöttö/vastaanotto.

Parhaina palkittiin:
Kristiine Miilen (WoVo)
Taylor Treacy (Pölkky)

WoVo Rovaniemi - Pölkky Kuusamo

3-0 (25-15, 25-16, 25-17)
WoVo Rovaniemi: Miilen 15/+10,Kosonen 11/+7,Rantanen 11/+3
Pölkky Kuusamo: Prokopenko 10/+-1,Treacy 7/+3,Nicholson 7/+2
Katsojia: 700

Otteluvoitot 2-2
Ratkaiseva puolivälierä torstaina kello 18.30 Kuusamossa

Ottelutilasto

LiigaPloki tuli kahden ottelupallon takaa voittoon

Kahden hävityn puolivälieräottelun jälkeen Pihtiputaan LiigaPloki tuli vahvasti ensimmäiseen erään pari peliä kuumeen takia poissa olleen passari Eveliina Koljosen tullessa pelinavaukseen mukaan. Se voitti erän selkeästi 25-16. Toisessa erässä OrPo sai juonesta kiinni ja sen myöskin selkeästi 25-16. Ennen ottelua muistettu 500. Mestaruusliigapelin passari Maria Tuominen pyöritti hyvin peliä. Kolmatta erää OrPo johti jo selkeästi 16-9, mutta kotijoukkue tuli takaa johtoon 20-19, vielä lopuksi se otti Oriveden 23-20 karkumatkan kiinni. Erän lopputulos LiigaPlokille 25-23.

Neljättä Orivesi vei ja LiigaPloki joutui alakynteen. Erävoitto OrPolle selkeästi 25-17. Viidennessä nähtiin playoffin parasta tunnelmaa ja dramtiikkaa. LiigaPloki johti jo 14-12, mutta OrPo tuli tasoihin ja ohikin, mutta lopussa kotijoukkue pääsi kääntämään ottelun lopulta 19-17. Ottelusarja tasoittui tilanteeksi 2-2, seuraava ratkaiseva peli pelataan jo torstaina Orivedellä.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Kaksi peliä ilman Eveä näkyi edellisissä peleissä, nyt hän pääsi onneksi pelaamaan. Koko joukkue onnistui vaihtopelaajia myöten. Alex Reid sai tänään peräti 71 passia, hyvä kuntoinen, ihmeellinen ihminen pelaaja. Tärkeä palanen joukkueen pelissä ja sen ulkona. Torstaina homma ratkeaa.

Satu Natunen, OrPo:

- Pelin kuva oli tunnetta ja erikoisia tapahtumia täynnä. Kolmannen erän tappio harmittaa. Viidennessä pallo pomppi välillä antennin kautta kenttään.

Eveliina Koljonen, LiigaPloki:

- Oli mukava päästä pelaamaan. Meillä oli tahtotila voittaa tämä peli, emme miettineet sitä, että tähän loppuisi kausi. Samalla sykkeellä torstaina peliin.

Maria Tuominen, OrPo:

- Tämä oli tyyppillinen playoff-ottelu. Vahvaa tunnetta ja tapahtumia riitti pelin loppuun saakka. Torstaina ollaan peliin valmiina jälleen.

Ottelun parhaat: Eveliina Koljonen, LiigaPloki ja Maria Tuominen , OrPo

LiigaPloki - OrPo
3-2 (25-16, 16-25, 25-23, 17-25, 19-17)
LiigaPloki: Reid 21/+11,Kmezic 18/+13,Field 12/+10
Oriveden Ponnistus: Johnson 20/+9,Terrell 18/+7,Lepistö 12/+6
Katsojia: 365

Otteluvoitot 2-2
Ratkaiseva puolivälierä torstaina kello 18.30 Kuusamossa

Ottelutilasto

Kuvat: Marko Junttila / WoVo
Jari Kotka / LiigaPloki

  Takaisin