Seuraa meitä somessa:

WoVolle kolme sopimusta lisää

24.03.2014


Jana Jaudzema (vas) ja Karoliina Kyllönen jatkavat WoVon liigaryhmässä. (Kuva: Esko Nevala)

Woman Volleyn joukkue naisten lentopalloliigaan rakentuu hyvää vauhtia. Kolme pelaajaa on allekirjoittanut sopimuksen kaudelle 2014-2015: Karoliina Kyllönen, Jana Jaudzema ja Noora Rautio.

Karoliina Kyllönen jatkaa kasvattajaseurassaan yleispelaajana. Kyllönen sai kutsun myös kevään maajoukkueleiritykseen päävalmentaja Tapio Kangasniemeltä. Kyllösellä on kokemusta liigatasolta WoVossa nyt kaksi vuotta, ja aiemmin jo myös HPK:n riveistä.

Hakkuriosasto tulevan kauden joukkueeseen on valmis. Jana Jaudzema allekirjoitti myös sopimuksen, kahden jo pelatun liigakauden jatkoksi. Jaudzemalla on kokemusta myös Latvian maajoukkueesta.

Toisella hakkurilla Jenna Keskimäellä oli jo aiemmin kauden 2014-15 kattava sopimus. Hänet on nähty myös nuorten maajoukkueen riveissä.

Noora Rautio jakaa passeja hyökkääjille myös tulevalla kaudella. Rautiokin on pelannut seuran molemmat aiemmat liigakaudet, ja käynyt myös kokeilemassa maajoukkueen leirityksessä.

Kuluneella kaudella keskitorjujan tontilla pelannut Andrea Beck aloittaa USA:ssa lääketieteen opinnot, eikä ole siis mukana ensi kauden joukkueessa.

Kaikkiaan WoVolla on nyt kasassa viisi pelaajasopimusta, ja urheilutoimenjohtaja Pasi Raution mukaan lisää sopimusuutisia on luvassa lähiaikoina.

  Takaisin