Seuraa meitä somessa:

Yasmine Madsen Pihtiputaan LiigaPlokin hakkuriksi

04.05.2019

Yasmine Madsen, 19, on tehnyt sopimuksen lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan LiigaPlokin kanssa. Madsenin pelipaikka tulee olemaan hakkurin tontti, jolla hän on keskitorjujan paikan lisäksi pelannut.

Yasmine pelasi viime kesänä Suomen maajoukkueen kokoonpanossa, kun se selvitti tiensä EM-lopputurnaukseen.

Polvivamma viime syksynä vei hänet koko liigakauden kestävälle kuntoutusjaksolle.

- Kuntoutus on mennyt odotetussa aikataulussa ja olen tehnyt todella paljon töitä kuluneen kauden aikana, jotta olisin huippukunnossa seuraavan kauden alussa.

- Olen motivoitunut liittymään LiigaPlokiin, sillä uskon saavani tukea ja oppia uuteen rooliini hakkurina. Tiedän, että tekniikkavalmennus tulee olemaan erinomaista. Myös tuleva joukkue on varmasti mielenkiintoinen, varsinkin kun mukana on maajoukkueesta ja seurajoukkueesta tuttu Salla Karhu.

LiigaPlokin päävalmentaja Alessandro Lodi:

- Se, että LiigaPloki houkuttelee nyt vahvoja pelaajia, tarkoittaa, että filosofiamme toimii. Pyydämme pelaajia tulemaan ja näytämme heille tarkalleen mitä voimme tehdä heidän hyväkseen. Se ei ole vain sanoja, voimme todistaa sen. Pitkästä kuntoutumisesta ja hakkurin rooliin siirtymisestä johtuen Yasmine tarvitsee aikaa. Hänen saapumisensa on hyvä uutinen ja vahva viesti. LiigaPlokin tavoitteet kasvavat.

Yasmine Madsen

Kasvattajaseura :Valkealan Kajo.
Pelannut Mestaruusliigassa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueessa2015-2017 ja Hämeenlinnassa 2017-2019
1 kultamitali Mestaruusliigassa kaudella 2017-18 (HPK) ja Suomen Cupin kulta 2017 (HPK)
64 liigapeliä
26 A-maaottelua

  Takaisin