Seuraa meitä somessa:

Yhdysvaltalainen Kory Honel WoVon riveihin

24.01.2015

WomanVolley on tehnyt loppukaudeksi pelaajasopimuksen Kory Honelin kanssa.

Kory saapui Rovaniemelle tapaamaan Team Lakkapäässä pelaavaa poikaystäväänsä Joseph Smalzeria ja tuli samalla Wovon treeneihin. Joukkue ehdotti Korylle, josko hän olisi kiinnostunut jäämään Rovaniemelle loppukaudeksi ja sopimus syntyi pian. Kory nähdään jo lauantaina Pölkkyä vastaan pelattavassa ottelussa.

Kory on 24-vuotias, 175 cm pitkä yleispelaaja. Hän on pelannut lentopalloa jo huimat 15 vuotta. Ennen Rovaniemelle siirtymistä Kory on pelannut Lipscombin ja Robert Morrisin yliopistojoukkueissa. Kory tykästyi lyhyeksi tarkoitetun vierailunsa aikana Suomeen ja päätös Rovaniemelle jäämisestä oli helppo tehdä.

- Joukkueessa kaikki ottivat minut todella lämpimästi vastaan ja ovat olleet todella ystävällisiä. Treenit ovat kova tasoisia ja Teemu on hyvä valmentaja ja olen erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta, minkä WoVo minulle antaa.

Teemu Mäkikyrö on todella iloinen uuden pelaajan saamisesta remmiin. Joukkueessa on ollut paljon loukkaantumisia, eikä treeneissä ole turhan paljon pelaajia ollut. Kory on lisäksi tuonut treeneihin uudenlaista energiaa ja yrittämistä. Joukkue on muutenkin treenannut nyt pari viikkoa todella hyvällä sykkeellä, minkä Mäkikyrö toivoo näkyvän myös lauantain ottelussa.

Wovo – Pölkky 24.1.2015 klo 17:00 Lapin Urheiluopistolla.

  Takaisin