Seuraa meitä somessa:

Ympyrä sulkeutuu, "Dole" Tolvanen palaa Kuopioon

08.05.2014

Kuopion kasvatti Timo Tolvanen lopettaa mittavan peliuransa Kuopiossa. Timo Tolvanen on solminut 1+1- vuotisen sopimuksen LEKA Volleyn kanssa.

Tolvanen pelasi viime kaudella Pielaveden Sammossa huippukauden ja nousikin tulevalle kesälle miesten maajoukkuerinkiin. Yli 600 liigaottelun pelaaja tuo kokemusta ja voittamisen kulttuuria uuteen seuraan.

- Timo on yksittäisistä pelaajista tärkeimpiä meille, sillä Timoon henkilöityy kuopiolainen lentopalloilu”, kertoo seuran puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo. ”Kuopiossa on nähty historian saatossa isoja persoonia kentällä, mikä houkuttelee ihmisiä katsomoon. Timo sopii hyvin tuohon profiiliin, jatkaa Sammelvuo.

- On huikea fiilis palata Kuopioon. Kuopiossa on kasattu nyt sellainen porukka organisaatioon, mikä toi luottamuksen minulle, että halusin tulla LEKA Volleyseen pelaamaan. Haluan olla mukana nostamassa Pohjois-Savolaista lentopalloa sille tasolle mille se kuuluu. Pitkä ura Sammossa ei tehnyt päätöksestä helppoa, mutta ajatus paluusta kotikaupunkiin vei voiton tässä kohtaa, toteaa Tolvanen.

LEKA Volley jatkaa valmentaja ja pelaaja neuvotteluita Valmentaja- ja pelaajaneuvottelut jatkuvat aktiivisena.

  Takaisin