Ajankohtaista

18.07.2018

Pipsa-Pauliina Roivainen täydentää LP Viestin passariosastoa

LP Viesti on solminut uuden pelaajasopimuksen Pipsa-Pauliina Roivaisen (17v., 182cm) kanssa. Passarina pelaava Pipsa on Savonlinnan Ajon kasvatti ja hän on pelannut pari viimeistä kautta Kuortaneen valmennnuskeskuksen joukkueessa.

11.07.2018

Mestaruusliigaa pelataan yhä useampana päivänä - Ruutu+ mukana entistä isommin

Lentopallon Mestaruusliigaa pelataan yhä useampana pelipäivänä tulevalla kaudella. Kausi käynnistyy 26. syyskuuta kahdella miesten ottelulla ja kaksi päivää myöhemmin isketään ensimmäinen naisten liigaottelu. Ruutu+ on mukana vielä viime kauttakin isommalla panostuksella: kaikkiaan kauden aikana nähdään noin 150 liigaottelua. Ruutu+ on mukana kauden avaussyötöstä viimeiseen finaalipalloon asti.

08.07.2018

LP Viestin Rakicin lentopalloura päätökseen polvivamman takia

Viime kaudella paluun LP Viestiin tehnyt keskipelaaja Dubravka Rakic lopettaa lentopallouransa. Syynä on polvivamma, joka ei ole parantunut kesän aikana.

06.07.2018

Nurmon Jymy täydentyi 189-senttisellä keskitorjujalla

Nurmon Jymyn naisten liigajoukkue alkaa olla kasassa, kun vahvuuteen kiinnitettiin vielä kolmas keskitorjuja USA:sta. 189-senttinen Lydia DeWeese (22) tulee Nurmoon Ohiosta.

29.06.2018

Lentopallon Eurocupit arvottiin perjantaina

Lentopallon Eurocupien arvonnat suoritettiin perjantaina Luxemburgissa. Suomesta mukana on kaikkiaan yhdeksän joukkuetta, neljä miehissä ja viisi naisissa.

28.06.2018

Hämeenlinnalle suora paikka lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheeseen

Naisten lentopallon Suomen mestari Hämeenlinnan Lentiskerho sai torstaina paikan Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Rankingin perusteella Hämeenlinna -nimellä pelaavan seuran piti olla mukana jo 2. kierroksella taistelemassa kahdesta paikasta lohkovaiheeseen, mutta muutaman poisjäännin myötä seuralle avautui paikka suoraan lohkovaiheeseen,.

27.06.2018

Iida Paananen LP-Vampulan passariksi

LP-Vampula Huittinen ja maajoukkueessakin vaikuttava Iida Paananen ovat allekirjoittaneet kauden 2018-2019 kattavan sopimuksen. Iida on neljä edellistä kautta edustanut Pölkky Kuusamoa, toimien joukkueen kantavana voimana ja kapteeninakin.

22.06.2018

Nurmon Jymy hankki jenkkivahvistuksen

Nurmon Jymyn naisten liigajoukkue on saanut riveihinsä jenkkivahvistuksen, kun 22-vuotias yleispelaaja Sydney Busa on tehnyt pelaajasopimuksen joukkueen kanssa.

21.06.2018

Lentiskerho joutuu vaihtamaan päävalmentajaa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon päävalmentaja Luca Chiappini lähtee Hämeenlinnasta henkilökohtaisten syiden takia. Hänen paikkansa ottaa toinen italialainen, viime kauden apuvalmentaja Matteo Pentassuglia.

21.06.2018

Rajala jatkaa Jymyn riveissä

Nurmon Jymyn oma kasvatti Roosa Rajala (19) jatkaa Nurmon Jymyn liigajoukkueen riveissä. Yleispelaajana ja hakkurina pelaava 174-senttinen Rajala kiittelee ensimmäistä kauttaan liigassa opettavaiseksi ja mielenkiintoiseksi.

Lisää uutisia