Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

06.12.2021

Itsenäisyyspäivän kohtaaminen Joensuussa avaa 17 pelin liigaviikon

Mestaruusliigan komea 17 pelin viikko käynnistyy jo Itsenäisyyspäivänä maanantaina Joensuusta, jossa jaossa on myös paikka miesten Finnish Teknikum Cupin tammikuiseen lopputurnaukseen. Viikon Otteluna on luvassa Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden mielenkiintoinen otatus keskiviikkona Ruutu+ -kanavalta.

05.12.2021

Puijo Wolley paransi isosti yhdessä yössä - Pölkky 15:nnen kerran perättäin parempi pohjoisen joukkueista

Puijo Wolley paransi peliään suuresti lauantaista sunnuntaihin ja kuittasi makean kotivoiton OrPosta suoraan kolmessa erässä. Sunnuntain toisessa naisten liigapelissä Pölkky Kuusamo otti puolestaan jo 15:nnen perättäisen voiton Pohjoisen derbyssä WoVosta

04.12.2021

Kotivoiton kotikolmikolle lauantaina

Naisten Mestaruusliigan lauantai-illan voittoihin pelasivat ennakkosuosikkina peleihin lähteneet kotijoukkueet Hämeenlinnan Lentopallokerho. LP Kangasala ja OrPo.

04.12.2021

Fanit äänestivät Tuchashvilin ja Välimaan marraskuun Parasta palvelua tarjoilleiksi OmaSp passareiksi

LP Viestin jo Kuukauden Tekijäksikin naisten Mestaruusliigassa valittu Viktoriia Tuchashvili ja Akaa-Volleyn Anton Välimaa on valittu Mestaruusliigan marraskuun Parasta palvelua - OmaSp kuukauden passareiksi. Valinta tehdään tällä kaudella yleisöäänestyksellä. Ääniä annettiin reilut 3500 kappaletta.

04.12.2021

Passari Venla Hyttisen ja Puijo Wolleyn tiet erkanevat

27-vuotias passari Venla Hyttinen ja Puijo Wolley ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajattaren sopimuksen kaudelle 2021-2022. Viimeiseksi peliksi Hyttiselle jäi Helsinki Volleyta vastaan pelattu ottelu sunnuntaina 28.11.2021.

03.12.2021

LiigaPloki täydentää rivejään yhdysvaltalaisella yleispelaajalla Wetterstromilla

LiigaPloki Pihtipudas on tehnyt uusia pelaajasopimuksia. Amerikkalainen 23-vuotias, 185-senttinen yleispelaaja Sydney Wetterstrom on aikaisemmin pelannut Michiganin yliopiston kovatasoisessa joukkueessa. Wetterstrom on saapunut Pihtiputaalle ja liittyy pelaavaan kokoonpanoon heti, kun pelilupa-asiat saadaan kuntoon. LiigaPloki kiittää pelaajahankintaa tukeneita yhteistyökumppaneita ja laajaa fanijoukkoa.

01.12.2021

Suosikit vaikeuksitta voittoon naisten liigakeskiviikkona - Salolaisille 500. runkosarjavoitto ja paikka FTC finaaliturnaukseen

Kaikki neljä keskiviikon naisten Mestaruusliigan ottelua päättyivät ennakkosuosikkien voittoon suoraa kolmessa erässä. LP Viesti ja LiigaPloki voittivat kotonaan, kun taas LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo vbeivät voitot mukanaan vieraskentältä

01.12.2021

Tuchashvili ja Heiskanen Marraskuun Kuukauden Tekijät Mestaruusliigassa

LP Viestin passari Viktoriia Tuchashvili ja Karelian Hurmoksen yleispelaaja Jere Heiskanen on valittu lentopallon Mestaruusliigan marraskuun Kuukauden Tekijöiksi. Mestaruusliigan yhteistyökumppani Teollisuusliitto palkitsee joka kuukausi liigan parhaat pelaajat tällä tittelillä. Valinnat tekee Mestaruusliigan päävalmentajat.

30.11.2021

Aika äänestää marraskuun OmaSp Kuukauden Pelintekijöitä

Mestaruusliigan kauden toisia OmaSp Kuukauden pelintekijöitä voi nyt äänestää torstai-iltaan asti. Lokakuussa valituiksi tulivat Pölkky Kuusamon Jalissa Trotter ja Akaa-Volleyn Anton Välimaa.

30.11.2021

Mestaruusliigan joulukuu käyntiin vilkkalla peliviikolla

Joulukuun ensimmäinen viikko pitää sisällään runsaaasti mainioita liigaotteluita, joista Ruutu+ tuotantoina nähdään keskiviikon Turun alueen derby TUTO Volley - Raision Loimu ja sunnuntaina naisten pohjoisen taisto Pölkyn ja WoVon välillä. Keskiviikon LP Viesti - LP-Vampula ottelussa on lisäksi panoksena viimeinen eli neljäs paikka Finnish Teknikum Cupin lopputurnaukseen.

Lisää uutisia