Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

14.05.2024

LP-Vampulan keskitorjujiksi Carly Evetts ja Saara Rajala

LP-Vampula Huittinen on solminut sopimukset kahden keskipelaajan kanssa. Carly Evetts tulee Huittisiin Teksasista ja Saara Rajala Lempo-Volleyn ykkössarjajoukkueesta.

10.05.2024

Kämppi OrPon liigajoukkueeseen

Yleispelaaja Krista Kämppi liittyy OrPon liigajoukkueeseen. Hän pelasi päättyneen kauden JyväsLentiksessä A-tytöissä ja naisten kakkossarjassa. A-tyttöjen kevään SM-lopputurnauksessa hän voitti pistepörssin.

10.05.2024

Äitienpäivä – Pölkky Kuusamon joukkue on valmis

Näin äitienpäiväviikonlopun kunniaksi on ilo julkaista joukkueen kolme viimeistä pelaajasopimusta. Hakkuriksi saapuu Ruotsin Örebrosta Paulina Lindberg (22v, 189cm) ja keskipelaajiksi yhdysvaltalainen Nicoletta Capizzi (23v, 190cm), sekä Vaasan Kiistossa pelannut Venla Kujala (20v, 177cm).

10.05.2024

Mestarilibro Jäppinen ja tuttu keskipelaaja Vikstedt LP Viestiin

LP Viestin tulevan kauden joukkueen rakentaminen etenee vauhdilla ja aikataulussa. Nyt julkaistavien sopimusten myötä joukkueen libero-osasto on valmis ja keskipelaajatilanne hahmottuu.

10.05.2024

JymyVolleyn perusrunko kasassa

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa pelaava JymyVolley on allekirjoittanut sopimukset joukkueessa jatkavien pelaajien kanssa.

08.05.2024

Ella Aalto Pihtiputaan LiigaPlokiin

Keskipelaaja Ella Aalto on Pihtiputaan LiigaPlokin uusin hankinta. Oulusta kotoisin oleva 23-vuotiaalla Aallolla on liigakokemusta LP-Vampulasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta.

08.05.2024

Amiya Jones naisten Mestaruusliigan kauden pelaaja

Pölkky Kuusamon mestarijoukkueen yhdysvaltalainen keskipelaaja Amiya Jones on valittu naisten Mestaruusliigan kauden pelaajaksi. Energinen 24-vuotias Jones pelasi loistokkaan kauden osoittaen monipuolista osaamistaan ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan. Valinnan suorittivat liigapelaajat äänestyksellä.

07.05.2024

Penttilä - Karjanlahti LP Kangasalan liberokaksikoksi

Laura Penttilä jatkaa SM-hopeaa voittaneen LP Kangasalan liberona ja saa "parikseen" nuorten maajoukkueista tutun Elsi Karjalanlahden.

07.05.2024

Ranskalaista taitoa ja charmia VaLePaan

On ilo kertoa vastaus odotettuun kysymykseen, kuka on ensi kaudella VaLePan passari Mikko Eskon jälkeen. Hän on ranskalainen Matthieu Garcia. Pukkipaitaan pukeutuu tulevalla kaudella myös toinen pelaaja, jolla on ranskalaista taustaa. Hän on nuori lahjakkuus William Groffier, joka on syntynyt Creteilissä Pariisin esikaupunkialueella ja isä on ranskalainen.

07.05.2024

LP Viesti vahvistuu Lotta Kukkosella ja Tuuli Tuomisella

Passari Lotta Kukkonen siirtyy LP-Vampulasta LP Viestin paitaan ja samoin tekee yleispelaaja Tuuli Tuominen Hämeenlinnan Lentopallokerhon suunnalta.

Lisää uutisia