Seuraa meitä somessa:

VeikkausTV näyttää CEV Cupin kotiottelut

29.11.2016

Lentopallon CEV Cupin suomalaisotteluista päästään tällä kaudella todella nautiskelemaan näyttöruutujen ääressä. VeikkausTV näyttää sekä miesten että naisten CEV Cupista suomalaisjoukkueiden kotiottelut suorana lähetyksenä.

Sopimus kattaa tällä hetkellä kaikki kotiottelut puolivälieriin saakka. Ottelut selostaa Toni Flink ja asiantuntijana toimii pääosin Vesa Kujanpää.


- Suomalaisen lentopallon tason nousu ja satsaukset lajiin näkyvät vahvana edustuksena kansainvälisessä toiminnassa. Veikkaus ja VeikkausTV haluavat olla mukana välittämässä ilon hetkiä kotimaisen lentopallon seuraajille ja siksi olemme mukana tuottamassa miesten ja naisten CEV Cupin pelejä, kertoo VeikkausTV:n vastaava tuottaja Juha Laasila.

- On erinomaisen hienoa, että Veikkaus tälle kaudelle lisäsi tarjontaansa myös naisten CEV Cupin ottelut ja sitä kautta entisestään vahvistaa Mestaruusliigan johdonmukaista linjaa lajin kokonaiskehittämisessä panostaa yhtä lailla naislentopalloon, Lentopallon Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen sanoo.

Joulukuussa miesten CEV Cupin otteluissa iskevät Raision Loimu, Hurrikaani-Loimaa ja VaLePa Sastamala sekä naisten cupissa LP Salo. Mikäli joukkueet menevät jatkoon, niin seuraavat ottelut ovat tammikuussa.

Mestarien liigasta pudonneet Kokkolan Tiikerit ja HPK pelaavat joka tapauksessa CEV Cupia tammikuussa. Tiikerien vastustaja on joko ČEZ Karlovarsko Tshekistä tai Selver Tallinna, Virosta ja HPK:n vastustaja joko LP Salo tai Zagreb.

CEV Cupin ottelut VeikkausTV:ssä joulukuussa

Miehet
6.12. klo 15.00 Raision Loimu – Budvanska Rivijera Budva, Montenegro
7.12. klo 18.30 Hurrikaani-Loimaa - Dobrudja 07 Dobrich, Bulgaria
8.12. klo 18.30 VaLePa Sastamala – Nis, Serbia
Naiset
21.12. klo 19.00 LP Salo – Mladost Zagreb, Kroatia

Tammikuussa lisäksi ainakin
17.-19.1. Kokkolan Tiikerit - CEZ Karlovarsko, Tshekki / Selver, Viro
24.-26.1. HPK - Mladost Zagreb, Kroatia / LP Salo, Suomi

  Takaisin