Seuraa meitä somessa:

Vergidou ja Esko Mestaruusliigan joulukuun pelaajat

02.01.2018

Oriveden Ponnistuksen Olga Vergidou ja VaLePan Mikko Esko on valittu lentopallon Mestaruusliigan joulukuun pelaajiksi 2017. Molemmat ovat pelipaikaltaa passareita. Eskolle valinta on viides kolmen viime kauden aikana ja kreikkalaispassari Vergidoulle ensimmäinen.

Esko johti VaLePan Mestarien liigan pelien ohessa Mestaruusliigassa voittoon ja täyteen pistesaaliiseen kaikissa neljässä ottelussa. Kokeneen passarin merkitys sarjajohtajalle on kiistämätön.

Olga Vergidou oli puolestaan johtamassa Oriveden Ponnistuksen Mestaruusliigassa neljään voittoon viidestä ottelusta tapahtumarikkaan joulukuun aikana.

Miesten joulukuun tähdistössä esiintyy myös ylu seitsemän vuoden tauon jälkeen Anssi Vesanen. VaLePan hakkurina pelaava Vesanen oli viimeksi tähdistössä marraskuussa 2010, silloin keskipelaajana. Muut miesten joulukuun tähdistöön valitut ovat Vesasen ja Eskon lisäksi yleispelaajat Andrus Raadik (Sampo Volley) ja Erik Sundberg (VaLePa), keskipelaajat Matti Oivanen (Hurrikaani) ja Alpar Szxabo (Vantaa Ducks) sekä libero Aleksi Mutka (Sampo Volley).

Naisten joulukuun tähdistöön valittiin Vergidoun lisäksi Oriveden Ponnistuksesta yleispelaaja Franciele Stedile, tappiottoman kuukauden pelanneesta HPK:sta libero Saana Koljonen ja keskipelaaja Daniela Öhman, LiigaPlokin hakkuri Canace Finley, LP Viestin yleispelaaja Noora Kosonen ja LP Kangasalan keskipelaaja Jessica Wagner.

Kuukauden tähdistöt on valittu kaudesta 2009-2010 ja kuukauden pelaajat kaudesta 2003-2004 lähtien.

Naisten joulukuun tähdistö 2017
Passari: Olga Vergidou, Oriveden Ponnistus (1. valinta tähdistöön)
Hakkuri: Canace Finley, LiigaPloki (1)
Yleispelaaja: Noora Kosonen, LP Viesti (6)
Yleispelaaja: Franciele Stedile, Oriveden Ponnistus (1)
Keskipelaaja: Jessica Wagner, LP Kangasala (2)
Keskipelaaja: Daniela Öhman, HPK (3)
Libero: Saana Koljonen, HPK (5)

Miesten joulukuun tähdistö 2017
Passari: Mikko Esko, VaLePa (8. valinta tähdistöön)
Hakkuri: Anssi Vesanen, VaLePa (2)
Yleispelaaja: Andrus Raadik, Sampo Volley (4)
Yleispelaaja: Erik Sundberg, VaLePa (1)
Keskipelaaja: Matti Oivanen, Hurrikaani (8)
Keskipelaaja: Alpar Szabo, Vantaa Ducks (1)
Libero: Aleksi Mutka, Sampo Volley (4)

  Takaisin