Seuraa meitä somessa:

Ville Heiskanen tuo kokemusta Akaa-Volleyn joukkueeseen

25.05.2018

Akaa-Volleyn Mestaruusliigajoukkueen yleispelaajaosasto vahvistui jälleen. Päättyneellä kaudella SM-pronssia saavuttaneen Sampo-Volleyn laitahyökkääjä Ville Heiskanen allekirjoitti viikolla pelaajasopimuksen Akaa-Volleyn kanssa.

Heiskanen on akaalaisyleisölle tuttu paitsi viime kauden liigapeleistä niin myös takavuosien ykkössarjakamppailuista. Erinomaisen pelisilmän omistavalla Heiskasella on takanaan jo 11 kautta lentopallon korkeimmalla sarjatasolla.

- Suomen Cupin hopea- ja Mestaruusliigan pronssimitalit ovat sijoituksiltaan parhaat saavutukseni. En kuitenkaan ole koskaan pelannut niin sanotusti mitalin kiilto silmissäni. Nautin tästä vauhdikkaasta lajista täysi siemauksin. Menestys seuraa peli-iloa, vakuutti useita liigaseuroja urallaan edustanut lentopalloammattilainen.

Heiskanen tulee kulkemaan Akaa-Volleyn harjoituksissa kotoaan Pieksämäeltä saakka.

- Perhe on Itä-Suomessa. Puolison työt estävät muuttoaikeet. Pääsimme Akaa-Volleyn kanssa sopimukseen, jonka mukaan tulen osallistumaan joukkueen kuusikkoharjoituksiin muutaman kerran viikossa. Fysiikkapuolen hoidan itsekseni kotosalla, selvitti Heiskanen.

Ikänsä lentopalloa pelannut 33-vuotias ja 193-senttinen Heiskanen on niin kokenut pelimies, että kuusikkoharjoituksiin osallistuminen varmasti riittääkin joukkueeseen sisälle pääsyyn.

- Täytyy kiittää Akaa-Volleyn johtoa joustavuudesta. Olen hyvässä kunnossa ja motivoitunut harjoittelemaan. Uskon vahvasti, että minulla on Akaa-Volleylle annettavaa tulevalla kaudella.

Akaa-Volleyn tiedotus

  Takaisin