Seuraa meitä somessa:

VaLePa - Tiikerit

29.09.2021

Jiri Hänninen pukkipaidassa Tiikereitä vastaan

Pattijoelta kotoisin oleva ja Raahen Lentopallossa lentopallon aakkoset oppinut Jiri Hänninen kohtaa ensimmäisessä pelissään Vexve Areenalla Kokkolan Tiikerit. Nuoresta iästään huolimatta 23-vuotias Hänninen on ehtinyt pelata Mestaruusliigassa jo viisi kautta, joista kolme viimeistä kautta Kokkolan Tiikereissä. Hän on ollut Tiikereiden kantavia voimia. Hänninen on tavoitteellinen pelaaja ja hän odottaa seuravaihdokselta vielä uutta kehitysaskelta. Hänninen on tuonut VaLePan peliin uusia ulottuvuuksia. Hän pystyy päättämään nopeita passeja ja tuo uutta tempoa VaLePan hyökkäyksiin. Hän tuo lisää tehoa myös VaLePan aloitussyöttöihin.

VaLePan joukkue on kokenut melkoisen muutoksen viime kauden jälkeen. Joukkueessa on tapahtunut Hännisen lisäksi monia mielenkiintoisia muutoksia. Uusia pelureita ovat passari Joel Laakso, keskimiehet Severi Savonsalmi ja Tuomas Hautala, yleispelaajat Alberto Cavasin, Ville Järnvall ja Raivis Oigus sekä hakkuri Jeremy Cross. Janne Kangaskokon ja uuden kakkosvalmentaja Djordje Nahoodin valmennuksessa jatkavat Mikko Esko, Mikko Karjarinta, Sakari Mäkinen, Matias Tihumäki sekä libero Risto Ruohola.

Kokkolan Tiikerit on tottunut menestymään. Viime kauden päätteeksi pelaajien kaulaan ripustettiin pronssimitalit. Viime kauden joukkueesta Hännisen lisäksi passari Anton Välimaa vaihtoi joukkuetta Akaa-Volleyn riveihin. Muuten joukkue on säilynyt ennallaan, passarina pelaa Joska Försti, keskimiehinä iki-Tiikeri Antti Leppälä ja VaLePasta tuttu Rami Rekomaa, yleispelaajina Peetun veli Jere Mäkinen ja Teemu Lahti, hakkurina Oskari Keskinen ja liberona Ville Sihvonen. Päävalmentaja Mikko Keskisipilä on toiminut joukkueen kanssa pitkään töitä ja raportit harjoitusotteluista kertovat, että Tiikerit on valmistautunut hyvin alkavaan kauteen.

VaLePa Sastamala Tampere – Kokkolan Tiikerit ke 29.9. klo 18.30 Vexve Areena. Otteluisäntä OP Sastamala
Ottelu on myös Ruutu+ -ottelu, selostajana Toni Flink