Seuraa meitä somessa:

Hämeenlinna - LP Kangasala

21.10.2020

Riittääkö Hämeenlinnan noususuhdanne LP Kangasalan puhtaan pelin tahraamiseen?

Hämeenlinnan Lentopallokerho saa mestariehdokkaista ehkä suurimman kun LP Kangasala saapuu vieraaksi Loimua Areenalle keskiviikkona 21.10 kello 18.30.

Kotikutoinen LP Kangasala koostuu useista Suomen maajoukkuepelaajista ja samalla myös Hämeenlinnassakin lentisoppeja hankkineista pelaajista. Maajoukkuepelaajia löytyy myös tämän hetken Lentiskerhosta.

LP Kangasala on edennyt voitosta voittoon ja hävinnyt vain yhden erän. Viisi voittoa eräsuhteella 15-1. Lentiskerhon saldo on viidestä ottelusta yksi voitto ja neljä tappiota. Ensimmäisen keskinäisen ottelun voitti LP Kangasala 3-0 kotisalissaan.
Asetelmat ovat kuitenkin ehkä muuttuneet? Ei niinkään Kangasalan kohdalta joka on päässyt harjoittelemaan samalla kokoonpanolla reilusti kauemmin kuin Lentiskerho. Lentiskerho on mennyt askel askeleelta eteenpäin ja joukkue voitti edellisen ottelun vieraskentällä.

Kamppailussa mielenkiintoisia seurattavia ottelupareja on useita. Pallontappajana Yasmine Madsen kolkuttelee pistekeskiarvo/ottelu kärkisijoja ja heti perässä on Ronja Heikkiniemi. Keskipelaamisen taistelupari tulee olemaan eittämättä Julia Miniuk ja Roosa Laakkonen. Upeita pallonpelastuksia voidaan odottaa myös Tiiamari Sieväseltä ja Brianna Doehmannilta.
Sarjataulukosta huolimatta ottelusta voidaan odottaa tasaista.