Seuraa meitä somessa:

Helsinki Volley - Hämeenlinna

16.10.2021

Helsinki Volley palaa kotipesäänsä

Helsinki Volley palaa kotiotteluiden pariin Töölön kisahallissa lauantaina 16.10.2021 klo 16:30. Vastustajaksi tulee Hämeenlinnan Lentopallokerho. Joukkueet eivät ole kohdanneet aikaisemmin.

Helsinki Volley on tähän mennessä pelannut kuusi ottelua naisten Lentopallon Mestaruusliigassa kasvaen joukkueena ja kartuttaen kokemusta. Otteluista ei ole tullut voittoja, mutta helsinkiläiset ovat kuitenkin ajoittain haastaneet hyvin mestaruusliigakonkareita. Helsinki Volley peluutti kolmen vierasotteluputkensa otteluissa monipuolisesti pelaajiaan. Eniten peliaikaa aloituskuusikon ulkopuolelta saivat passari Elina Lind ja hakkuri Sanni Vallin, jotka molemmat myös saivat otteluista avainpelaajien nimitykset (lue otteluraporttikooste kokonaisuudessaan osoitteesta helsinkivolley.fi).

Hämeenlinnan Lentopallokerho on pelannut Lentopallon Mestaruusliigassa yli 30 kautta ja haalinut matkan varrella yli 20 mitalisijaa, joista 10 mestaruutta. Tällä kaudella Lentopallokerho on pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut neljä. Tappiot ovat tulleet Pölkky Kuusamoa ja LiigaPlokia vastaan. Hämeenlinnan Lentopallokerho on sarjataulukossa kolmantena. Vierasjoukkueessa mielenkiinto kohdistuu etenkin keskitorjuja Michaela Madseniin, jonka uran varrelta löytyy vakuuttavia näyttöjä maajoukkueesta ja ulkomailta. Sen sijaan joukkueessa alkukauden pelannut, keskitorjuja Daniela Öhman on vastikään siirtynyt pelaamaan Italian pääsarjaan.

Kotijoukkue Helsinki Volleyn päävalmentaja Dirk Sauermann: ”Ottelu Hämeenlinnaa vastaan on toinen kohtaaminen suomalaisen huippujoukkueen kanssa tällä viikolla. Jatkamme oppimisprosessiamme ja haastamme vastustajamme pelienergiallamme. Kolmen peräkkäisen vierasottelun jälkeen odotamme innolla pelaamista Kisahallissa ja toivomme runsaasti faneja ja heidän vahvaa tukeansa.”

Naisten Lentopallon Mestaruusliigan ottelu Helsinki Volley – Hämeenlinnan Lentopallokerho lauantaina 16.10.2021 klo 16:30 Töölön kisahallissa. Tervetuloa Helsinki Volleyn kotiotteluun! Liput ovelta ja ennakkoon myös osoitteesta lippu.fi.