Seuraa meitä somessa:

Helsinki Volley - LP Viesti

23.09.2021

Sarjanousija Helsinki Volley haastaa hallitsevan mestarin liiga-avauksessaan

Torstaina 23.9.2021 klo 19:00 pelataan Töölön kisahallissa naisten Lentopallon Mestaruusliigan ottelu Helsinki Volley – LP Viesti.

Ottelu on Helsinki Volleyn kautta aikain ensimmäinen Mestaruusliigaottelu. Vastassa on hallitseva Suomen mestari LP Viesti Salosta. LP Viesti on ollut Lentopallon Mestaruusliigan kestomenestyjä. Joukkueet ovat pelanneet yhden harjoitusottelun ennen sarjakauden alkua. Harjoitusottelussa LP Viesti oli vahvempi erin 3-0 (25-16, 25-19, 25-19).

Helsinki Volley hallitsi vakuuttavasti lentopalloliiton ykkössarjaa kaudella 2020-2021 ja lähteekin liigakauteen nälkäisenä ja näytöntahtoisena. Joukkueen kokoonpano on uudistunut Mestaruusliigaan nousun jälkeen. Mielenkiinto kohdistuu etenkin uuteen passariin Irina Melnichukiin. Venäläinen Melnichuk on pelannut aikaisemmilla kausillaan Leningradkan ja Voronezhin joukkueissa Venäjän superliigaa yhteensä kuusi vuotta.

- On hienoa, että pääsemme aloittamaan Helsinki Volleyn ensimmäisen mestaruusliigakauden. Tämän eteen on tehty paljon töitä ja nyt se on viimein totta. On myös tavallaan ihan hienoa aloittaa kovaa LP Viestiä vastaan. Kausi on pitkä, se on vasta edessä ja lähdemme kehittämään itseämme step by step. Toivomme yhdessä joukkueen kanssa, että yleisö löytää tiensä Töölön kisahallin katsomoon, sanoo päävalmentaja Dirk Sauermann.

Tervetuloa käynnistämään Helsinki Volleyn ensimmäinen liigakausi!