Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - OrPo

17.01.2021

LiigaPloki-OrPo 17.1. klo 17.00 Pihtipudas-sali

Joukkueet kohtaavat sunnuntaina toisen kerran tällä kaudella. Ensimmäisen pelin Pihtiputaalla voitti Orivesi niukasti erin 2-3. Toisen ottelun alkuperäinen pelipäivä oli 19.12., mutta se siirrettiin koronapelitauon takia tammikuulle.

OrPo on liigassa sijalla viisi kaksi pistettä LiigaPlokin edellä. Oriveden serbihakkuri Isidora Ubanovic teki viimeisessä WoVo-pelissä Mestaruusliigan piste-ennätyksensä 25/+18. Hän on pelaaja, jonka tehoja kotijoukkueen on saatava sunnuntain pelissä vaimennettua. LiigaPlokin rosterissa suurta vastuuta on ottanut yleispelaajaksi siirtynyt Jaidyn Blanchfield. Hän pelasi juuri edellisessä OrPo-pelissä ensimmäisen kerran yleispelaajana kovilla tehoilla 28/+18.

OrPon alkukauden avainpelaajista Saara Holm ja Netta Rekola ovat olleet jo pidempään sivussa. OrPo hankki siitä syystä joulutauolla vahvistuksekseen kreikkalaisen yleispelaaja Alexia Kalantaridoun. Sunnuntaina nähdään millainen vahvistus Kalantaridou on Orivedelle. Kokeneet keskipelaaja Kaisa Nyman ja libero Sanna Häkkinen ovat olleet joukkueen runkopelaajia koko kauden.

Kotijoukkue LiigaPloki lähtee peliin Suomen Cupin torstaina otettu puolivälierävoitto HEL Volleysta takanaan. Sen myötä odotettavissa on hyvä lentopallo-ottelu.

Ottelu pelataan tyhjille katsomoille. LiigaPlokia voi tukea ostamalla tukilippuja peliin. Tukija saa nimensä seuran sivuilla julkaistavalle listalle ja VIP-tukeen kuuluu myös Plokiposti-lehti. Maksuohjeet löytyvät LiigaPlokin myös nettisivuilta.

Ruutu+ näyttä ottelun, selostajana tuttuun tapaan Juhani Kukkasela ja asiantuntijana toimii Pertti "Pläki" Honkanen.