Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala - LP-Vampula

24.02.2021

LP Kangasala kohtaa ailahtelevan Vampulan

Mestaruusliigan runkosarjan voittoa hamuava LP Kangasala kohtaa keskiviikkona hyvin ailahtelevasti pelanneen LP-Vampulan klo 18:30 Pitkäjärven koululla, Kangasalla.

Kangasalan jälki on ollut ihailtavaa kun viidestä edellisestä kohtaamisesta sarjapisteitä on kertynyt täydet 15 pistettä, eräsuhteella 15-1.

Edelliset kohtaamiset joukkueiden välillä ovat kääntyneet LP Kangasalan voittoon.

LP-Vampula on kerryttänyt edellisistä otteluista 6/15 pistettä. Voitot ovat tulleet Kuortaneen maajoukkuenuorista ja Nurmon Jymystä numeroin 3-1. Vampulan peliotteita merkittävästi on ohjannut vastaanotto-hyökkäyksen eli sideoutin onnistuminen ottelussa. Useasti vastuun joukkueen hyökkäyksestä on kantanut yksin kokenut vasenkätinen yhdysvaltalais hakkuri Taylor Milton. LP Kangasala iskee hyvällä syötöllä tulevan vastustajan vastaanottoon ja pyrkii tätä kautta ohjaamaan vastustajan peliä haluttuun suuntaan.

Keskipelaajat Roosa Laakkonen ja Karoliina Friberg ovat olleet vahvassa iskussa, etenkin hyökkäys- ja torjuntapuolella, mutta pelaajattarista on talven aikana kuoriutunut upeita puolustajia. Epävirallisten tilastojen mukaan, Friberg napsautti Kuopiossa jokaisen syöttövuoronsa takakenttäkierroksella vähintään yhden puolustuksen, josta Kangasala sai rakennettua hyvän hyökkäyspaikan. Useammat päättyivät vielä pisteeksi!

Ottelun avaintekijät:
- Sideoutin onnistuminen.
- LP Kangasalan torjuntapelaaminen.
- LP Vampulan vastaanotto ja syöttö.