Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala - Pölkky

18.01.2021

LP Kangasala jatkaa kotiotteluitaan maanantaina (18.1.) Pölkky Kuusamoa vastaan. Katsomo ammottaa tyhjyyttään uusien koronarajoituksien vuoksi, joten kannustaminen jää kotikatsomoiden varaan.

Maanantaina LP Kangasala saa vieraita Kuusamosta. Ottelu on kotijoukkueelle ensimmäinen sitten 1.12. pelatun kamppailun Kuortaneen nuorten maajoukkuetta vastaan 48 päivää sitten. Pelkäksi lomailuksi tätä aikaa ei voi kutsua. Töitä on paiskittu paljon ja uusia asioita tuotu joukkueen pelitapaan, sekä pelaajien fyysiseen kuntoon. Yleispelaaja Ronja Heikkiniemi osoitti positiivisia merkkejä testipäivillä rikkoen oman ennätyksensä ulottuvuustestissä tuloksella 309cm. Kevään aikana nähdään paljon korkealta lähteviä hyökkäyksiä.

Päävalmentaja Arttu Keränen voi todeta tyytyväisenä asioiden menneen nappiin:

- Tauko ajoi hienosti asiansa. Nälkää riittää pelaamiseen ja harjoituksissa on hyvä tekemisen meininki. Pelillisiä asioita on hieman viilattu ja uudistettu.

LP Kangasalan oma itäapu Taija Tikka pelaa ottelussa 100. liigapelinsä.

Helpolla LP Kangasala ei aloita vuottaan 2021. Mestaruusliigan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Pölkky Kuusamo on jatkanut vakuuttavaa jälkeä jälleen tammikuussa. Pölkky kohtasi tauon jälkeen Pihtiputaan LiigaPlokin, voittaen ottelun 3-2. Kyseisessä ottelussa Kuusamon avainpelaajiin lukeutui hakkuri Polina Malik ja yleispelaaja Tai Bierria.

Pölkky on osoittanut että mestaruustavoite on realistinen maali. Seurattava pelaaja joukkueesta on hakkuri Polina Malik. Lyönnit lähtevät hyvältä korkeudelta ja suoritustaso on pysynyt melko tasaisesti pelistä toiseen, kuvailee päävalmentaja Keränen.

Maanantainen ottelu toimii hyvänä lämmittelynä ennen Finnish Teknikum Cup (Suomen Cup) välieriä, sillä LP Kangasala kohtaa lähes ”kotisalissaan” Kauppi Sport Centerissä juurikin Pölkky Kuusamon. Finaaliturnauksen välierä on nähtävillä Yle Areenasta.

Pe 29.1. klo 17:00 Pölkky Kuusamo - LP Kangasala

Meille ottelu on tauon jälkeen ensimmäinen ja toimii tietyllä tapaa myös osana valmistautumista Cupin finaaliturnaukseen, mikä on lähiaikojen tärkein tapahtuma, kommentoi Keränen.