Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - WoVo

16.01.2021

Otteluennakko Puijo Wolley - WoVo

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 16.1.2021 klo 15.00

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella toista kertaa. Edellinen kohtaaminen Rovaniemellä päättyi pitkän väännön jälkeen WoVon voittoo 3-2.

Edelliset pelit:
Puijo Wolley palasi tauolta kovalla asenteella ja on ottanut kotisalissa kaksi perättäistä voittoa. Ensin taipui JymyVolley tiukasti 3-2 ja heti perään Kuortane selvin numeroin 3-0. WoVo on pelannut tauon jälkeen peräti kolmesti. Joukkue hävisi LiigaPlokille, LP Vampulalle ja OrPolle suoraan 3-0. Edellisen voiton rovaniemeläiset saalistivat kotisalissaan marraskuun alussa.

Lähtökohdat: Joukkueet kohtaavat Kuopiossa viikonloppuna kahdesti. Tähän järjestelyyn päädyttiin Korona- rajoitusten takia. Molemmille joukkueille ottelut ovat todella tärkeitä ja onkin mahtavaa saada pelata ne tällaisena mini- playoffeina.
Puijottaret ovat esittäneet kotisalissaan koko kauden ajan hienoja otteita ja vuodenvaihteen jälkeen on myös pistetili karttunut komeasti. WoVon vieraspelit ovat kulkeneet jo pitkään mollivoittoisesti mutta on turha kuvitella, että tämä vaikuttaisi tulevana viikonloppuna. Jos pisteitä ei näistä vieraspeleissä tule, rovaniemeläisten playoff- tavoite hankaloituu toden teolla.
Molemmat joukkueet ovat varmasti tulta ja tappuraa koko viikonlopun.

Seuraa heitä: Kotijoukkueelta nostetaan esiin keskitorjuja Pihla Pohjola. Alkukaudella loukkaantumisesta kärsinyt pelaajatar on vihdoin päässyt todelliseen pelikuntoon. Edellisessä pelissä Kuortanetta vastaa hän pelasi loistavasti ja onnistui ”normihommien” lisäksi myös syöttöviivan takana. Tästä todistuksena kuusi ässää.

WoVolta on pakko huomioida passari Iida Paananen. Savonlinnalaislähtöisen pelaajan henkinen koti sijaitsee Kuopiossa, missä hän pelasi myös edellisen kautensa. Kotiinpalua himmentää Koronan takia tyhjille katsomoille pelaaminen mutta siitä huolimatta tämä taituri syttyy peliin varmasti. Jos WoVo haluaa ottelussa pärjätä, on Paanasen ja hakkuri Saana Lindgrenin yhteistyön onnistuttava hyvin.