Seuraa meitä somessa:

WoVo - LP Kangasala

18.10.2020

 

Otteluennakko: WoVo Rovaniemi – LP Kangasala

Mestaruusliigaviikon viimeinen ottelu käydään sunnuntaina Rovaniemellä, kun WoVo Rovaniemi saa vastaansa sarjassa toistaiseksi voitosta voittoon kulkeneen LP Kangasalan. Ottelu Santasport Lapin Urheiluopistolla alkaa sunnuntaina klo 17:00.

WoVo juhli keskiviikkona kauden ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan, kun se kukisti LP-Vampulan kotisalissaan 3-1 lukemin. Kaksi ensimmäistä erää oli rovaniemeläisiltä pientä hakemista, mutta pitkältä tauolta tullessa WoVo syttyi pelaamaan uljaan kotiyleisönsä edessä.

Onnistujia rovaniemeläisillä oli ottelussa useita, sillä Oona Viljanen, Saana Lindgren, Aliisa Kähkölä ja Riikkaliisa Kärkkäinen ylsivät kaikki yli kymmeneen pisteeseen ja vaihdosta sisään tullut Miia-Maria Mäkikyrökin jäi kympin rajasta vain yhden pisteen päähän. Vielä kun Outi Polso nosti vastaanotot 59 prosentin teholla, niin voidaan sanoa WoVon suoriutuneen keskiviikosta kohtalaisen hyvin.

Sunnuntain vastustaja LP Kangasala on sarjan yksi ehdottomista mestarisuosikeista. Muutamalla täsmähankinnalla viime kaudesta vahvistunut pirkanmaalaisnippu onkin aloittanut sarjan kolmella puhtaalla 3-0 voitolla, kun se on napannut pisteet sekä LiigaPlokilta, JymyVolleylta että Hämeenlinnalta. Rovaniemelle LP Kangasala saapuu jo perjantaina iltapäivästä, sillä he käyvät lauantaina mutkan Kuusamossa Pölkky Kuusamon vieraana kärkikamppailussa.

LP Kangasalan rosteri on hiveltävää katseltavaa. Joukkueesta löytyy muun muassa sellaisia niminaisia, kuten Roosa Laakkonen, Tiiamari Sievänen, Katja Kylmäaho, Karoliina Friberg ja Ronja Heikkiniemi. Myös Salla Karhu on toipunut viime kauden pahasta loukkaantumisestaan täyteen pelikuntoon ja on mukana kivenkovassa ryhmässä.

Kangasalan tämän kauden pelaajat ovat iskeneet urallaan Mestaruusliigassa pisteitä yhteenlaskettuna jo yli 7500, mikä kertoo osaltaan joukkueen järisyttävästä kokemuksesta ja tulivoimasta. WoVo-pelaajien vastaava lukema on hieman yli 2000 pistettä.

Vierasjoukkue on sunnuntaina siis selvä ennakkosuosikki, mutta haastajan asema sopii WoVo-valmentaja Teemu Mäkikyrön mukaan mainiosti rovaniemeläisjoukkueelle.

–Lähdetään ilman muuta kiusaamaan nimivahvaa vastustajaa. Pyrimme tässä vielä teroittamaan tiettyjä pelin osa-alueita ennen sunnuntaita, ja jos saamme hyökkäyspelin toimimaan vastaavalla tavalla, kun se toimi ensimmäisessä kotipelissä, niin silloin meillä on täydet saumat yllätykseen, Mäkikyrö aavistelee.

WoVon härkäviikko päättyy sunnuntain otteluun, jonka jälkeen edessä on vapaaviikko pelikentiltä, joten se tulee varmasti laittamaan kaiken likoon kotisalissaan. Tervetuloa katsomaan todellista huippulentopalloa Santasportille!

Mestaruusliigan ottelu: WoVo Rovaniemi – LP Kangasala, sunnuntaina 18.10. Santasport Lapin Urheiluopistolla klo 17:00.

Ottelujärjestelyt

WoVo Rovaniemen ottelutapahtumat järjestetään aina terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Uuden ohjeistuksen myötä edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta katsomossa olevilta henkilöiltä koko tapahtuman ajan. Luethan päivitetyt ohjeistukset huolellisesti läpi ennen kuin saavut otteluun: http://www.womanvolley.fi/ajankohtaista/ottelujarjestelyt-wovon-kotiotteluissa