Seuraa meitä somessa:

Ducks - KyKy-Betset

29.01.2023

Tärkeät pisteet jaossa Lumossa viikonloppuna

Aika normaali valmistautuminen, kuvaa valmentaja Juho Rajala Vantaa Ducksin viikkoa. Edessä on tärkeä viikonloppu, kun KyKy-Betset Kyyjärveltä saapuu ankkojen vieraaksi. Joukkueet kohtaavat Vantaan Korson Lumossa sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina ottelu alkaa klo 17.00 ja sunnuntaina klo 15.00

Kumpikin joukkue on tällä hetkellä pudotuspelien ulkopuolella, mutta jaossa olevat kuusi pistettä voivat muuttaa kaiken. Juho Rajala tyytyy toteamaan, että otteluiden tärkeys näkyy sarjataulukosta.

- Meillä on täysi harjoitusviikko alla ja se antaa hyvät lähtökohdat sekä henkisellä että taktisella puolella, Rajala sanoo.

Edellistä ottelua ennen joukkue ei ole käynyt retkellä ankkafarmilla, mutta sen sijaan retkellä Korson Ankkalammella. Hermostuneisuutta ei ole ilmassa. Valmentaja ei halua ottaa mitään liiallista apinaa selkään edellisistä otteluista vaikka tappioita on tullut. Pelaajat laittavat joka pelissä itsensä likoon, eikä enempää pysty vaatimaan, hän sanoo.

Tiikeri-ottelussa 18. tammikuuta jalkansa loukannut Ducksin kapteeni, passari Joona Väänänen on kuluneen viikon aikana ollut mukana harjoittelemassa. - Toiveita on, että pääsemme täydellä rosterilla peleihin, Rajala sanoo.

KyKy-Betset on tammikuun aikana pelannut hyviä otteluja. Kotona Kyy Yorkissa on kaatunut Savo Volley ja piste otettu Perungan Pojilta. Vaikka Ducksin Lauri Lehtonen viime vuoden tapaan komeilee torjuntatilaston kärjessä niin maajoukkuessakin pelaava KyKy-Betsetin keskipelaaja Tommi Siirilä ei ole kaukana hänen takanaan.

Pisteistä tulee varmasti viikonlopun tuplaottelussa kova taistelu. Lauantaina 28.1. ja sunnuntaina 29.1.pelit pelataan Lumossa. Yleisö voi hyvinkin olla se ottelun ratkaiseva seitsemäs pelaaja. Lauantaina ottelu alkaa klo 17.00 ja sunnuntaina klo 15.00

Vantaa Ducks kutsuu Korson alueen koululaiset vanhempineen viikonlopun (28.–29.1.) kumpaankin pelitapahtumaan. Lapset alle 16 v. ilmaiseksi ja vanhemmat lasten mukana alennuslipun hinnalla 13,50 € sisään.

Tervetuloa nauttimaan huippulentopallosta ja tukemaan viikonlopun tärkeää teemaamme. Urheiluharrastuksen on oltava turvallista! Vantaa Ducksin taustalla olevan Korson Vedon puheenjohtaja Ari Koskenoja liputtaa vastuullisuuden puolesta. – ”Ducks haluaa ottaa viikonloppuna kotiottelujen teemoiksi turvallisen toimintaympäristön, yhdenvertaisuuden, tasa-arvon sekä reilun pelin. Vastuullisuus on yksi kolmesta Vantaa Ducksin ja seuramme Korson Vedon arvoista.” Turvallinen toimintaympäristö on tärkeä ja ehdoton edellytys vastuulliselle Mestaruusliigatoiminnalle! Lue lisää aiheesta sivuillamme olevasta tiedotteesta. https://www.korsonveto.fi/vantaa-ducks/turvallinen-toimintaymparisto-on-tarkea-ja-ehdoton-edellytys-vastuulliselle-mestaruusliigatoiminnalle-vantaa-ducks-paakaupunkiseudun-liigaseurana-pitaa-teemaa-ylla-viikonlopun-kotiotte/

Vantaa Ducks
Tiedotus/Katarina Koivisto