Seuraa meitä somessa:

KyKy-Betset - Vantaa Ducks LK2

18.03.2023

KyKy-Betset jatkaan voittojen tiellä kotonaan

Ottelusarja Vantaan Ducksia vastaan on aloitettu keskiviikkona Vantaalla. KyKy-Betset
voitti ottelun hienon esityksen jälkeen 3-0 (25-23, 25-22, 25-18).

Seuraava ottelu pelataan Kyy York Areenalla lauantaina 18.3 klo. 17.00. Ottelusarja jatkuu Vantaalla heti 19.3 klo. 17.00. Tarvittaessa pelataan Kyyjärvellä 22.3 klo. 18:30 ja Vantaalla 24.3 klo. 18:30. Ottelusarjan voittajaksi selviää kolmella voitolla. Voittajan kausi päättyy tähän ja häviäjän tie jatkuu liigakarsinnan toiseen vaiheeseen, jossa vastus tulee 1-sarjan voittajasta.

KyKy-Betset ja Vantaa Ducks pelasivat runkosarjassa vastakkain kolme kertaa. Kyy York Areenalla
Ducks voitti ensimmäisen kohtaamisen 3–2. Toinen ja kolmas ottelu pelattiin Vantaalla tuplapelien mallilla. Toisen pelin betonimiehet voittivat 3–2 ja kolmannen kohtaamisen voitti Ducks 3–0.

Mielenkiintoisia taistelupareja kentältä löytyy. Ducks hakkuri Alek Rastamo vastaan KyKy-Betset hakkuri Oskari Keskinen. Passarivääntö käydään nuoren Joona Väänäsen ja kokeneen Mauri Kurpan välillä. Ducksin keskipelaajat Lauri Lehtonen ja Henrik Porkka saa vastaan betonimiehet Tommi Siirilän ja Aatu Pölläsen. Yleispelaajat Aivars Petrusevics, Ilja Liunenko ja Kasper Pennanen haastavat Ducksin yleispelaajat Sergej Drobicin ja Kattelukset Villen ja Kallen. Liberon tontilla taistelee Ducksin Louis Pineau ja KyKy-Betsetin Otto Keinonen.

Näistä voi jokainen pohtia pelipaikka kerrallaan, mihin suuntaan voimasuhteet kellahtavat.
Omissa papereissa aika tasan painetaan. KyKy-Betset valmentajat Eduard Venski, Hannu
Kalliojärvi saavat vastaan Ducks valmentaja Juho Rajalan.

Huoltopuoleltakin löytyy myös mielenkiintoa. Vantaa Ducksin huoltaja Mika Rajala on innokas ja
kuuluisakin TikTokkaaja sekä taksinkuljettaja. KyKy-Betsetiltä on heittää vastustajaksi myös
kokenut automies ja taksinkuljettaja Huippa Kalliojärvi. Kumpi herroista löytää paremman
seoksen pelaajien juomapulloihin sekä onnistuneen reittivalinnan vieraspeli matkoille. Huippa ei
tietääkseni TikTokkaa.

Itse pelistä. Isossa kuvassa syöttövastaanotto ratkaisee tämän ottelusarjan voittajan. Kumpi
joukkueista onnistuu tässä paremmin voittaa ottelusarjan. Vantaa Ducksin ulkomaalaisvahvistukset Sergej Drobnic ja Louis Pineau ovat tärkeässä roolissa. Drobnic on kauden mittaan pelannut todella hyviä otteluita, kun taas välillä on tullut täysiä ohi pelejä. Libero Pineau on ollut tasainen koko kauden. KyKy-Betsetin Otto Keinonen on suhteessa muihin parantanut otteitaan eniten kuluvalla kaudella. Otto pelaa tällä hetkellä hyvällä tasolla. 

Juha Huttunen:

- Saatiin tärkeä voitto Vantaalla. Pelisuunnitelmassa pysyttiin kohtuullisen hyvin koko ottelu. Peli kesti nyt hyvin, eikä pahoja notkahduksia tullut. Kyyjärvellä on taas uusi peli ja mahdollisuus. Tasainen vääntö on tulossa, toivotaan betonimiehille onnistumista. Syöttövastaanotto on jälleen suuressa roolissa. Betonimiesten haasteena runkosarjassa oli pelin ailahtelu erien ja ottelun sisällä. Haasteena oli runkosarjan puolivälissä puolustuksen jälkeiset hyökkäykset. Joukkue ei saanut rakennettua tätä tilannetta riittävän laadukkaasti. Tämä osa-alue parani runkosarjan loppua kohden. Mikäli betonimiehet onnistuvat syöttöruudussa, Vantaa Ducks on vaikeuksissa. Puolustuspelaaminen on isossa roolissa, sekä helppojen pallojen tarkkuudessa ei myöskään voi siimaa antaa. Nämä pallot on oltava oikeassa osoitteessa jokainen kerta. Ottelusarjoissa on muitakin mielenkiintoisia kohtia.

- Päivän kunto ratkaisee, ottelusarja ratkeaa myös siihen kumpi joukkueista hyökkää isot pallot tehokkaammin, pisteen arvoisesti. Laitahyökkäyksillä loppujen lopuksi pelit ratkaistaan. Isossa roolissa on myös kotisali. Nyt jos koskaan KyKy-Betset tarvitsee kannattajien tukea! 

-Haastankin jokaisen saapumaan Kyy York Areenalle. Täytetään sali Kelta-Mustalla ja äänekkäällä
kannustuksella. Kevät on palloilijan parasta aikaa!