Seuraa meitä somessa:

Savo Volley - Akaa-Volley

15.10.2022

Savo Volley avaa kauden kotiottelut Akaata vastaan Siilinjärvellä

Loukkaantumisten ja maajoukkue-edustusten vaivaama Savo Volley on pelannut Mestaruusliigan uudella kaudella kaksi ottelua. Vierasotteluista VaLePaa ja Hurrikaania vastaan saaliiksi tuli kaksi sarjapistettä, kun Loimaalta irtosi 2-3 -voitto.

Kummassakin aiemmassa ottelussa kokoonpano savolaisilla oli varsin outo – varsinkin passarin tontin täyttämisessä jouduttiin käyttämään mielikuvitusta. Sastamalassa osan peliä passasi yleispelaaja Tapio Toiviainen ja Loimaalla koko ottelun passasi kakkosvalmentaja Petteri Penttinen.

Lauantaina 15. lokakuuta kello 17 Siilinjärvellä pelattavan Akaa-Volley -pelin savolaispassari on vielä arvoitus.

- Penttinen pukee vielä peliasuun, mutta katsotaan, kuka pelaa, sanoo Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

”Oikeista” passareista Ilja Ivanov on ollut jo harjoituksissa kentällä sormivammansa jälkeen, mutta kuten sanottu, hänen pelikunnostaan ei ole vielä varmuutta.

Nuori hakkuri Veikka Lindqvist pelasi Loimaalla kenties uransa parhaan ottelun. Valmentaja Tolvanen on tästä tyytyväinen, sillä toisen hakkurin David Kisielin kylkivamma pitää hänet mahdollisesti vielä vaihtopenkillä.

Vastustaja Akaa-Volley on pelannut jo kolme ottelua, joista se on ottanut kolme voittoa. VaLePaa ja Vantaa Ducksia vastaan voitto tuli viisieräisessä mittelössä, Kyyjärven Kyky-Betset sen sijaan kaatui kotikentällään suoraan 0-3.

Savo Volley ottaa käyttöön sähköisen käsiohjelman

Savo Volley osallistuu ilmastotalkoisiin vähentämällä paperinkulutusta.

Seura luopuu paperisesta käsiohjelmasta ja tarjoaa yleisölle ottelutiedot sähköisesti omaan puhelimeen.

Digitaalisesta versiosta löytyvät normaalit ottelukohtaiset tiedot: Kokoonpanot pelaajaesittelyineen, otteluennakko, ajankohtaiset tilastot – sarjataulukko, pelaajatilastot, joukkueiden edelliset kohtaamiset, joukkueiden edelliset ja tulevat ottelut.

Sponsorit voivat halutessaan saada näkyviin oman logonsa lisäksi yleisölle suunnattuja erikoistarjouksia.

Käsiohjelman saa käyttöönsä helpoiten ottelupaikalta löytyvistä QR-koodeista, tai klikkaamalla www.savovolley.fi -osoitteessa etusivulta löytyvää KÄSIOHJELMA-painiketta. Ohjelma julkaistaan noin vuorokautta ennen kotiottelua.

Tulevan Savo-Volley – Akaa-Volley -ottelun käsiohjelmaan pääsee tutustumaan tästä: