Seuraa meitä somessa:

VaLePa - TUTO Volley PV1

18.03.2023

Puolivälierät alkavat lauantaina

VaLePa Sastamala Tampere - TUTO Volley 18.3. klo 17 Vexve Areena

Lentopallokauden odotetut playoff-pelit alkavat tulevana viikonloppuna. VaLePan ja TUTO Volleyn lisäksi otteluparit ovat Akaa-Volley – Kokkolan Tiikerit, Loimu – Hurrikaani ja Hurmos – Savo Volley. Kaikkien puolivälieräpelien otteluohjelma on viestin lopussa. Välieräpaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Mestaruuliigan runkosarjassa pukkipaidat voittivat TUTO Volleyn kahdesti 3-0, mutta 1.3. Vexve Areenalla TUTO Volley vei sarjapisteet 3-1 voitolla. TUTO Volleyn päävalmentaja Olli Kuoksa on jälleen kerran onnistunut valmentamaan joukkueensa huippu iskuun, kun kevään tärkeimmät pelit lähestyvät.

TUTO Volley vastustajana herättää Sastamalassa erityistä mielenkiintoa. Runkosarjan torjuntatilaston voittanut Tatu Vuorenmaa on syntyperäisiä vammalalaisia ja on täällä saanut torjuntaoppinsa isä Jukka-Pekka ”Pave" Vuorenmaan valmennuksessa. Hakkuri Matias Tihumäki tuli FC-57:n kautta VaLePan juniorijoukkueisiin. Myös Risto Ruohola siirtyi Rauman Lapista pukkipaitaan juniorivuosina. Antti Karttusella on pelikokemusta VaLePan liigajoukkueesta.

Heidän lisäkseen turkulaisten mielenkiintoisimmat pelaajat ovat nuori 2005 syntynyt kovakätinen William Groffier ja maajoukkueessakin pelannut passari Akseli Lankinen.

VaLePan omat kasvatit Sakari Mäkinen ja Mikko Esko eivät lisäesittelyjä kaipaa. Hakkuri Urpo Sivula on vahvasti sastamalalainen, koska hänen puolisonsa Laura on täältä kotoisin.

VaLePan kova keskipelaajakaksikko Jacob Ekman ja Severi Savonsalmi sai pudotuspelien alkaessa rinnalleen 16-vuotiaan Matti Köykän. Tervetuloa pukkipaitaan!

Kausikortteja pudotuspeleihin on myynnissä toimistolla, aukioloajat, lippu.fi tai voi tehdä tilauksen osoitteeseen toimisto@valepa.fi. Myös lippuja voi ostaa ennakkoon toimistolta ja lippu.fi.