Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - Hämeenlinna

01.10.2022

Pihtiputaalla aloitetaan juhlakausi Hämeenlinnan kanssa

Pihtiputaan LiigaPloki aloittaa 20. liigakautensa lauantaina 1.10. vieraanaan viime kauden pronssijoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerho, jota on veikattu tälläkin kaudella yhdeksi sarjan kärkijoukkueista. LiigaPlokin edellinen kausi oli vaisumpi ja sijoittumalla yhdeksänneksi se varmisti sarjapaikan ilman karsintoja.

Joukkueet ovat uusiutuneet jonkin verran viime kaudesta. Passari Jenna Ylivainio ja keskipelaajat Vera Klimovich ja Michaela Madsen ovat Lentopallokerhon nimekkäimmät jatkajat. Uusista ulkolaisvahvistuksista amerikkalainen yleispelaaja Jenny Mosser on seuran mukaan yksi liigan kovimmista pelaajista.

Pelaajaliikennettä on ollut molempiin suuntiin. Tanskalainen Helena Elbaek siirtyi hämeenlinnalaisten leiriin. Hänen loukkaantuminen lokakuun lopulla päätti viime kauden LiigaPlokissa. Hämeenlinnasta LiigaPlokiin vaihtoi puolestaan libero Emilia Joensalo.

Kotijoukkueen peliä pyörittää viime kauden tapaan passarikaksikko Lena Napalkova ja Noora Hakonen. Viime kauden pistepörssin kolmonen, hakkuri Anna Yefremenko saa tulitukea yleispelaakaksikolta Dariana Hollingsworth-Santana/Kristin Lux. Mielenkiintoinen tuttavuus pihtiputaalaisyleisölle on keskipelaaja Taija Tikka, joka siirtyi Pihtiputaalle hopeajoukkue LP Kangasalasta.

Hämeenlinna lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Ratkaisu löytynee peruspelaamisen tasosta. Kummanko peli on valmiimpaa kauden aloituksessa.

Ottelua isännöi Pihtiputaan kunta, joka tarjoaa kauden avaukseen ilmaisen sisäänpääsyn! Odotettavissa onkin tuttu Pihtipudas-salin tunnelma!

LiigaPloki-Hämeenlinnan Lentopallokerho lauantai 1.10. klo 17.00, Pihtipudas-sali