Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - OrPo

15.10.2022

Vahvasti aloittanut OrPo Pihtipudas-salin lauantaivieras

LiigaPloki-Oriveden Ponnistus la 15.10.klo 17.00 Pihtipudas-sali

Kautensa kahdella voitolla aloittanut Oriveden Ponnistus saapuu lauantaina Pihtiputaan LiigaPlokin vieraaksi. OrPo haki kauden avauksessa 3-1 vierasvoiton LP-Vampulasta ja kaatoi vahvalla esityksellä kotisalissaan viime kauden mestarin Pölkky Kuusamon puhtaasti 3-0. Oriveden valmennuskaksikko vaihtui tälle kaudelle. Italialainen päävalmentaja Andrea Carasi ja serbialainen apuvalmentaja Darko Gorunovic saivat valmennettavakseen viime kauden pelaajarungon. Uusia hankintoja ovat ukrainalainen hakkuri Daria Butkevych LP Viestistä siirtynyt yleispelaaja Linnea Kuusela. Oman mielenkiintonsa lauantain otteluun tuovat entiset liigaplokilaiset, Siiri Vehmanen, Taija Kaukoranta ja Anastasia Boricheva.

Kotijoukkue LiigaPloki on saalistanut kahdesta ensimmäisestä ottelustaan yhteensä kolme pistettä. Kotiavauksessa kaatui viime kauden pronssijoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerho erin 3-2. LP Viestin vieraana pihtiputaalaiset pelasivat myös pitkän kaavan mukaan taipuen vasta viidennessä erässä.

Avauskierrosten perusteella tämän vuoden Mestaruusliigassa on odotettavissa tiukkoja ja yleisöön meneviä kamppailuja. Kumpi pystyy lauantaina pelaamaan tasaisemmin omalla tasollaan, on vahvoilla voittajaa ratkottaessa.

LiigaPlokin avauspelin perusteella Pihtipudas-salissa on tuttuun tapaan railakas lentispöhinä, jota kannattaa tulla paikanpäälle aistimaan.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwaldin kommentit tulevasta pelistä:

- Odotamme kovasti, että pääsemme taas pelaamaan kotiyleisön edessä. Viime ottelussa fanien kannustus siivitti meidät voittoon ja tunnelma Pihtipudas-salissa oli katossa.

- OrPo on aloittanut kautensa vahvasti, joten odotan jännittävää peliä. Mielestäni olemme valmistautuneet hyvin tulevaan peliin ja pääsemme tuomaan sen esille kentällä.

Otteluisäntä: Kosken LVI-Palvelu Oy