Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - Puijo Wolley

11.02.2023

Sarjakärki kylään lauantaina

LiigaPloki-Puijo Wolley lauantaina 11.2. klo 17.00 Pihtipudas-sali

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa johtava kuopiolainen Puijo Wolley saapuu lauantaina LiigaPlokin vastustajaksi. Kotijoukkue on voittanut neljä viimeisintä kotiotteluaan. Kotivoittojen putki alkoi 14.12., kun pihtiputaalaiset kaatoivat 3-2 nyt vieraaksi saapuvan Puijo Wolleyn. Sen jälkeen LiigaPloki on kaatanut Jymy Volleyn, Artic Volleyn ja keskiviikkona erin 3-2 OrPon.

Puijo pelasi edellisenä viikonloppuna Suomen Cupin lopputurnauksessa, jossa se hävisi tiukan välierän Hämeenlinnalle lukemin 2-3. Keskiviikkona se haki 3-1 voiton Nurmosta.

Lauantain pelistä on odotettavissa jännittävä kamppailu, jossa isossa roolissa ovat lentopallon perusasiat eli aloitussyötöt ja sen jälkeiset hyökkäysten rakentelut. Molemmissa joukkueissa peliä pyörittävät ukranialaiset passarit, Lena Napalkova (LiigaPloki) ja Oksana Rusnachenko (Puijo Wolley). Käytössään heillä tehokas hyökkäyskalusto.

Nähdäänkö Pihtipudas-salissa jälleen viisieräinen, kun molemmat joukkueet ovat niihin erikoistuneet? LiigaPlokilla saldo on 12, joista puolet voittoja. Puijo Wolley puolestaan on pelannut kymmenen viisieräistä ja silläkin voitot ja tappiot tasan.

Kim Buchwaldin ajatukset ennen Puijo Wolley peliä.

- Olemme pelanneet Puijoa vastaan useasti, sillä pelasimme myös kaksi harjoitusottelua ennen kauden alkua. Joten nämä joukkueet eivät voi todella yllättää toisiaan tässä vaiheessa. Kysymys on tason ja taisteluhengen tuomisesta.

- Valitettavasti Dariana väänsi nilkkansa keskiviikon pelissä, eikä ole valmis pelaamaan. Hänen poissa olleessaan joukkue pelasi mahtavaa lentopalloa hämmästyttävällä energialla OrPoa vastaan.

- Odotamme innolla ottelua ja tiedämme, että voimme luottaa parhaaseen tukeemme, Pihtiputaan upeisiin faneihin.

Otteluisäntänä Hampaankolo Oy, Pyhäsalmi
...