Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - LP Viesti

20.10.2021

Rokottavatko LP-Vampulan pelaajakehittämön kautta kasvaneet pelaajat vanhaa seuraansa?

Salolaisten ylpeydenaihe LP Viesti tulee Tahto Areenalle keskiviikkona 20.10.2021 klo 18:30 alkavassa ottelussa mittelemään Suomen Mestaruusliigan pisteistä. Viesti on aloittanut kauden varsin tasokkaasti ja otti komean päänahan, kun kaikki siihen mennessä pelaamansa ottelut voittanut ja Huittista kolme pistettä mukanaan vienyt Pölkky joutui toteamaan Viestin paremmakseen Salossa. Tästä lähtökohdasta pitkäaikainen Viesti-ikonivalmentaja Tomi Lemminkäinen tuo varmasti joukkueensa Huittisiin mielessään sarjapisteiden kasvattaminen kolmella pisteellä.

Seuran riveissä on LP-Vampulassa huipputasolle kehittyneitä pelaajia. Euran Raikun kasvatti ja LP-Vampulan ykkössarjan kautta seuran liigaryhmään noussut ja Huittisissa usean kauden pelannut Jenni Jantunen siirtyi kuluvaksi kaudeksi salolaispaitaan samalla, kun aloitti opintonsa Turussa. Jenni on suurella todennäköisyydellä Anna Czakanin kanssa keskiosastolla, koska Neea Haatainen lienee vielä toipilaana.

Ehkä parhaiten menestynyt, Huittisissa kehittynyt pelaaja Iina Andrikopoulou pelaa jo toista kautta hakkurina LP Viestissä. Myös sillä osastolla samaa paikkaa pelaava Arita Ternava saattaa olla vielä poissa kokoonpanosta.

Saana Virtanen on passarin paikalla ottanut hienosti haasteen vastaan, kun Viktoriia Tuchashviliä on lepuutettu jalkaoireiden vuoksi. Pölkystä Saloon siirtynyt Jessica Kosonen alkaa löytää vireen ja on varmasti isossa roolissa keskiviikon ottelussa. Hän jakaa vastaanoton päävastuuta yhdessä liberona pelaavan Netta Laaksosen kanssa. Molemmilta puolilta verkkoa löytyy bulgarialaisväriä, kun Viestin yleispelaaja Elena Becheva ja LP-Vampulan vastaavaa paikkaa pelaava maannainen Kristiana Petrova kohtaavat.

LP-Vampula on Ziga Kosin johdolla esiintynyt hieman kaksijakoisesti, eikä täyttä potentiaalia ole vielä saatu koko ottelun aikaa irti. Hyviä jaksoja tappio-otteluissakin joukkue on kuitenkin esittänyt, joten parempaa on varmasti luvassa. Syöttö/vastaanottopeli esittänee keskiviikkoisessa kamppailussa isoa roolia ja siinä onnistuminen on kummallekin joukkueelle elintärkeätä.
Huittislaisyleisö on päässyt hiljaisen koronakauden jälkeen avaamaan äänihuuliaan ja tunnelma on ollut sen mukaista. Erityishuomion he ansaitsevat siitä, että kannustus on huimaa myös silloin, kun joukkue sitä eniten tarvitsee, eli pelin hiukan takutessa. Keskiviikkoiltana kannattaa ottaa suunnaksi Tahto Areena, sillä Ravintola Wanhan WPK:n isännöimässä ottelussa on luvassa kovaa taistelua ja huippuhienoa tunnelmaa.