Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - LP Viesti

02.12.2023

Kakkonen ja nelonen vastakkain

LP-Vampula Huittinen nousi sarjataulukossa jälleen neljänneksi kukistettuaan kotipelissä keskiviikkona Hämeenlinnan Lentopallokerhon erin 3–2. Vampulalla on nyt yhdeksästä ottelusta 18 pistettä.
Lauantaina Tahto Areenalle saapuu vastustajaksi sarjakakkonen LP Viesti. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo avausottelussa Salossa, jolloin Vampula toi kaikki kolme pistettä Huittisiin.

LP Viestillä on 20 pistettä kasassa ja joukkue on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Vampula.
Odotettavissa on tiukkaa vääntöä, johon Vampulalla on aikaa valmistautua vain kaksi päivää. Viesti on sarjakauden ensimmäisen ottelun tappion jälkeen koventanut otteitaan, joten selvää on, että kumpikin joukkue himoitsee lisää sarjapisteitä.

Viestin Daria Butkevych on takonut kymmenessä ottelussa 193 pistettä ja Kristina Yordanova on ässätilaston ykkönen 22 ässäsyötöllä. Vastaanottotilastossa Viestin Netta Laaksonen on kakkonen 53 prosentilla.

LP-Vampulan Cheyenne Jones ohitti pistetilastossa Jovana Biberdžićin kahdella pisteellä. Jones on tilaston kakkonen 178 pisteellä ja Biberdžić kolmonen 176 pisteellä. Torjuntatilastossa Jones on neljäntenä 25 pisteellä.

Naisten Mestaruusliiga on nyt poikkeuksellisen tasainen, mutta ottelumäärät ovat hyvin erilaisia. Kärjessä olevalla Pölkky Kuusamolla on 21 pistettä, mutta vasta seitsemän ottelua takana. LP Viestin ja LP-Vampulan välissä kolmantena on LP Kangasala 19 pisteellä, mutta se on pelannut vasta kahdeksan liigaottelua. Vampulan takana on Puijo Wolley, jolla taas on jo 11 pelattua ottelua ja pisteitä 17. Hämeenlinnan Lentopallokerho on kuudentena kahdeksalla ottelulla ja 16 pisteellä.

LP-Vampula Huittisen ja LP Viestin ottelu alkaa Tahto Areenalla lauantaina 2. joulukuuta kello 17 ja se on katsottavissa myös Ruutu+-kanavalla.