Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - Pölkky Kuusamo

21.02.2024

Kaksi Pölkky-kohtaamista samalla viikolla - Viikon ottelu keskiviikkona kotona

LP-Vampulalle helmikuun loppu ei ole missään nimessä helppo, sillä kahdeksaan päivään mahtuu neljä ottelua. Putki alkaa Pölkky Kuusamon kohtaamisella ensin kotona keskiviikkona ja viikon päätteeksi on toinen tapaaminen Kuusamossa.

Kotiottelu pelataan Tahto Areenalla keskiviikkona 21. 2. kello 18.30 ja se on myös Mestaruusliigan sekä Ruudun Viikon ottelu.

Pölkky Kuusamo on liigan ehdoton ykkösjoukkue, sillä se on jo ennen kuutta viimeistä otteluaan varmistanut runkosarjan voiton. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista, kun hakkuri Lexi Pollard loukkaantui Suomen cupin välierässä sekä yleispelaajat Carlyle Nusbaum ja Cortney VanLiew jo aiemmin. Tilalle on saatu kaksi amerikkalaisvahvistusta, yleispelaajat Erin Shomaker ja Makenzie Harris muutoinkin vahvaa kokoonpanoa tukemaan.

LP-Vampula kohtasi sunnuntaina kotonaan JymyVolleyn Seinäjoelta. Plakkariin jäi kotijoukkueelta kolme sarjapistettä nihkeästä esityksestä huolimatta.

Vampulalla on nyt takanaan neljän ottelun voittoputki, kun joukkue on napsinut täydet pisteet niin Hämeenlinnan Lentopallokerholta, LP Viestiltä, Oriveden Ponnistukselta ja nyt viimeksi JymyVolleylta.

Tahto Areenalla on luvassa tiukkaa taistelua, sillä pisteputken jatkaminen kiinnostaa LP-Vampulaa. Cheyenne Jonesilla on iso rooli Vampulan menestyksessä. Hän on liigan pistetilaston kärjessä 418 pisteellä ja hän on tehnyt 5,29 pistettä erää kohden. Torjuntoja on hänelle kertynyt komeat 53.

Kotiottelun jälkeen LP-Vampulan pelaajat pakkaavat pelivarusteensa ja lähtevät pohjoisen kierrokselle. Lauantaina vastassa on Arctic Volley ja sunnuntaina Pölkky. Kotiinpaluun jälkeen joukkueen karkauspäivän vastustaja on LiigaPloki.

Keskiviikon ottelun Ruudun studiolähetys Huittisista käynnistyy kello 18.10. Studiossa Ronja Heikkiniemi ja Panu Markkanen. Ottelu käynnistyy kello 18.30, selostajana Toni Flink.