Seuraa meitä somessa:

OrPo - Pölkky Kuusamo

11.02.2023

Pikainen uusinta Pölkyn kanssa

OrPo kävi juuri Kuusamossa, jossa viimevuoden Suomenmestari Pölkky tasoitti kauden keskinäiset otteluvoitot 1-1:een. Kuusamossa peli on hyvin tasainen, kaksi ensimmäistä erää menivät jatkopalloille, joten ottelutulos oli lähellä olla jotain muutakin. Pölkky on sarjassa kolmantena ja OrPo neljäntenä, välissä ne viime perjantaina jaossa olleet kolme pistettä. OrPon tavoite on pitää pisteet kotona.

- Kuusamossa pelattiin tosi tasainen vääntö ja harmittavasti pisteet jäivät nyt sinne. Syksyllä voitettiin kotona ja siihen pyritään nytkin. Toivottavasti saamme taas hyvän kannustuksen ja siitä vielä lisävirtaa peliin. Varmasti kova ottelu tulossa. Kannattaa tulla katsomaan, totesi OrPon kapteeni Emilia Putkisaari.

OrPo on ollut hyvä kotijoukkue ja on sitä varmaan myös lauantaina. Joukkueet tuntevat toisensa. Se tietää pitkiä palloja ja jännittäviä tilanteita. Kuten Emppu totesi, kannattaa tulla mukaan liikuntahallin tunnelmaan ja kannustamaan oman kylän OrPo voittoon. Lentopallo on aina parasta paikanpäällä.