Seuraa meitä somessa:

Pölkky Kuusamo - WoVo

27.10.2021

Pölkky vs. WoVo viidennen kerran

Pölkky kohtaa keskiviikon ottelussa WoVo Rovaniemen. Joukkueet pelasivat ennen kauden alkua neljä 4-eräistä harjoitusottelua, jotka päättyivät kaikki Pölkyn selkeään voittoon. Kolme ensimmäistä harjoituspeliä päättyivät 3-1 ja neljäs harjoituspeli 4-0.

WoVo on vahvistunut aivan kauden kynnyksellä kahdella pelaajalla, jotka ovat meksikolainen 170 senttinen passari Sashiko Sanay sekä kokenut, 190 cm mittainen, 29 vuotias brasilialainen keskitorjuja Anny Caroliny Ramos. Joukkue on vahvistunut muutenkin merkittävästi viime kaudesta. Uusia pelaajia ovat Nelli Rantanen (yp/hakkuri), slovakialainen yleispelaaja Martina Konecna sekä keskipelaajat Assi Vainikka ja Larisa Lehtoranta. Joukkueen vahvimpia syömähampaita ovat viime kaudella todellisen läpimurron tehnyt Saana Lindgren, yleispelaajat Oona Viljanen ja Riikkaliisa Kärkkäinen sekä harjoituspeleissä mainioita otteita esittänyt joukkueen ainoa libero Janina Laine.

Pölkyn sijoitus sarjataulukossa on toisena (18 p, 6V, 1H). Sarjaa johtaa yhden ottelun Pölkkyä enemmän pelannut LP Viesti. WoVon sijoitus on yhdeksäs (6 p, 2V, 4H). WoVo on hävinnyt vieraskentällä OrPolle, LP-Vampulalle ja LiigaPlokille sekä kotona LP Viestille. Voittosarakkeessa ovat selkeät 3-0 kotivoitot Helsinki Volleysta ja Kuortaneesta.

Sotiris Gkotsis, päävalmentaja Pölkky:

- WoVo on vahvistunut kahdella pelaajalla siitä kun pelasimme harjoituspelit ennen kauden alkua. Passari ja keskitorjuja ovat parantaneet joukkueen suorituskykyä, joten odotan hyvää peliä. Lauantain pelissä Plokia vastaan teimme vahvan suorituksen ja meidän täytyy pystyä samaan onnistuaksemme. Tavoitteemme on pelata yhtä keskittyneesti ja laadukkaasti.

WoVon peli on hakenut uomiaan kauden alussa ja joukkue tulee varmuudella parantamaan sijoitustaan kauden edetessä. Pölkky Kuusamon keskviikkoillan tavoitteena on yrittää siirtää WoVon nousua yhdellä ottelulla eteen päin.

Tervetuloa paikanpäälle seuraamaan viihdyttävää lentopallo-ottelua!

Pölkky vs. WoVo
27.10.2021 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus