Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley - LP-Vampula

08.10.2022

LP-Vampula Puijon kotiavauksen vieraaksi

8.10.2022 Puijo Wolley - LP-Vampula

Pelipaikka:
Kalevalan koulun liikuntasali 08.10.2022 kello 17:00

Lähtökohta:
Ottelu on molemmille joukkueille liigakauden toinen ja Puijolle ensimmäinen kotiottelu.
Otteluhistoria: Kaudella 2021-22 joukkueet kohtasivat kolme kertaa, joista kaksi voittoa Huittisiin ja yksi Kuopioon.

Edeltävät ottelut:
Puijo avasi kautensa ryöstöretkellä Saloon. Lukuihin 3-2 päättynyt maratontaisto oli kuopiolaisten ensimmäinen vierasvoitto LP Viestistä. LP-Vampula puolestaan joutui toteamaan OrPon vahvemmaksi kotonaan erin 3-1. Pisteiden valossa ottelu tosin oli tasainen; neljästä erästä kolmessa voittaja ratkesi kahden pisteen erolla.

Lähtökohdat: Puijo uudistui tälle kaudelle todella rajusti, mutta pelireissu Saloon osoitti joukkueesta löytyvän taidokasta suorittamista ja sitkeyttä. Molemmat joukkueet pelasivat yhden erän ”ohi” - LP Viestille ensimmäisestä erästä 11 pistettä ja Puijolle kolmannesta 14 - mutta heikkoa lenkkiä ei joukkueesta löytynyt. Yleispelaajat Hilkka Hujanen, Emilia Kääntä ja hakkurin paikalla pelannut Johelins Belisario takoivat pisteitä tasaisen varmasti ja keskipelaaja Ella Autere tappoi saamansa passit 80 prosentin tehokkuudella.

Myös LP-Vampulan joukkueessa on paljon uusia kasvoja. Jatkajista mainittakoon viime kaudella Puijoakin kurittanut bulgarialainen yleispelaaja Kristiana Petrova. Itäsuomalaista väriä joukkueeseen tuo pari edellistä kautta Puijossa palloillut libero Henna-Riikka Minkkinen. Ensimmäisessä ottelussa OrPoa vastaan loistivat erityisesti kanadalainen keskipelaaja Vanessa Jarman (13/+9) ja viime kaudella Ranskassa pelannut bulgarialainen Iveta Stanchulova (19/+10).

Puijo Wolleyn päävalmentaja Pekka Seppänen:

- Valmistautumisemme on mennyt kotiavausta ajatellen suunnitelmien mukaisesti. Ottelusta on odotettavissa taistelevaa peliä molemmilta joukkueilta. Tervetuloa katsomoon ja luomaan tunnelmaa yhdessä joukkueen kanssa!

Seuraa heitä: Salon vieraspelimatka oli kaikilta Puijon naisilta onnistunut, mutta numeroiden valossa kärkeen nousi Emilia Kääntä (18/+13, 4 ässäsyöttöä). ”Ekiltä” uskaltaa odottaa tasaista suorittamista pelin kaikilla osa-alueilla. LP-Vampulan Vanessa Jarman teki vaikutuksen OrPoa vastaan. Hänelle voi pelata todella nopeaa pystypassia ja hyökkäysten tappoprosentti 86 puhuu puolestaan.

Lämpimästi tervetuloa Puijo Wolleyn kauden kotiavaukseen Kalevalan koululle! Ottelu pyörähtää käyntiin lauantaina kello 17:00.

Ottelupiällikkönä Ykkösmatkat!