Seuraa meitä somessa:

WoVo - Hämeenlinna

03.11.2021

Paluuta voittokantaan haussa

WoVo lähtee hakemaan paluuta voittokantaan, kun Hämeenlinna saapuu Lapin Urheiluopistolle.

Viime kaudelle WoVon akatemiaa valmentanut Giovanni Torchio siirtyi viime viikolla Hämeenlinnan peräsimeen, kun Matteo Pentassuglia astui sivuun joukkueen peräsimestä hävityn LP Kangasala-pelin jälkeen. Giovanni on kerinnyt olla viikon peräsimessä ja ainoasta ottelusta LP Viesti haki täydet kolme pistettä. Hämeenlinnan nimekkäimpiin pelaajiin kuuluu kolmen ulkomailla vietetyn kauden jälkeen paluun kotimaan kentille tehnyt Michaela Madsen sekä Ranskassa viime kaudella pelannut passari Dana Schmit.

WoVolla on allaan kaksi tappiota, kun vierasottelut LiigaPlokia ja Pölkkyä vastaan päättyvät tappioihin. WoVolla on kuitenkin kahdesta edellisestä kotiottelusta voitot Helsinki Volleyta sekä Kuortanetta vastaan ja joukkue hakeekin kolmatta voittoaan kotikentältä putkeen. Joukkue lähtee myös jatkamaan Lapin Urheiluopistolla ollutta vahvaa naislentopallovirettä Suomen tyttöjen voitettua Lapin Urheiluopistolla NEVZA-turnauksen ylivoimaisesti häviämättä erääkään. WoVon liigajoukkueesta Miia-Maria Mäkikyrö pelasi joukkueessa.

WoVon päävalmentaja Teemu Mäkikyrö:

- Hämeenlinna on aina vaarallinen joukkue. Valmentajan vaihdos ja pari tappiota putkeen ovat hyvä paikka meille iskeä. Meidän pitää pystyä hyökkäämään voimalla ja olemaan verkolla aggressiivisia. NEVZA-turnauksesta huolimatta meillä on ollut hyvä valmistautuminen peliin ja omaa peliä ollaan päästy kehittämään.

WoVo Rovaniemi – Hämeenlinna keskiviikkona 3.11. 18:00 Lapin Urheiluopistolla