Seuraa meitä somessa:

Vain hyvää energiaa -äänestys! 

Vain hyvää energiaa -äänestyksessä äänestetään kaksi kertaa vuodessa kaikista Mestaruusliiga joukkueista pelaajia, jotka luovat pelikentällä ja sen ulkopuolella joukkueeseen hyvää energiaa. Oomi palkitsee pelaajista, miehistä ja naisista eniten ääniä saaneet superlahjakortilla ja diplomilla.

                

Anna äänesi 28.4. mennessä.

Vain hyvää energiaa -pelaajat 2023-2024

  

 

Vain hyvää energiaa -pelaajat 2022-2023

  

  


Oomi & Lentopallo - hyvää energiaa läpi Suomen!


Oomi on Lentopallon mestaruusliigan pääyhteystyökumppani. Kaudella tulemme näkymään monipuolisesti otteluissa, digitaalisissa kanavissa, pelaajien sosiaalisen median kanavissa sekä erilaisissa tapahtumissa ja maajoukkueiden peleissä.
Yhteisten arvojen mukaisesti haluamme tarjota vain hyvää energiaa, tämä näkyy mm. Vain hyvää energiaa-pelaaja äänestyksenä sekä kiusaamisen ja häirinnän vastustamisen kampanjana.
 Sähkön säästövinkit

Sähkön hinnannousu aiheuttaa monessa huolta ja usea joutuu nyt pohtimaan, mistä voisi säästää ja mitä. voisi itse tehdä sähkön riittämisen varmistamiseksi. Sähköön liittyvät termit eivät ehkä ole tuttuja ja myös sähkömarkkinoiden toiminta saattaa vaikuttaa yksittäisen kuluttajan näkökulmasta epäselvältä.

    


Yhteiset arvot


Kuten Oomi, myös Lentopallo omaa vahvat paikalliset juuret toimien samalla valtakunnallisesti ympäri Suomen.
Olemme luomassa Mestaruusliigaan hyvää energiaa erilaisilla yhteisillä sisältökonsepteilla ja puuttuu myös rohkeasti kiusaamiseen ja häirintään.
Yhteisten arvojen mukaisesti haluamme tarjota vain hyvää energiaa erilaisilla yhteisillä sisältökonsepteilla.Testaa lentis taitosi Oomin peliss


Vieraile Oomin sivuilla ja käy kokeilemassa taitosi pelissä tästä