Seuraa meitä somessa:

Akaa-Volley nappasi liigapaikan katkolle

05.04.2017

Huikea viisieräinen tiistai-iltana Joensuussa toi miesten liigapaikan katkolle Akaa-Volleylle ensi perjantaille.

Liiga- Riento joutui antautumaan kotonaan Akaa Volleylle toisessa liigakarsinnassa erin 2-3 (25-20, 25-16, 22-25, 17-25, 16-18).

Kylläpä laitoimme itsemme ahtaaseen rakoseen. Kahden erän jälkeen voitto oli jo lähes hyppysissä. Mutta kuten niin monesti on nähty, kuinka paljon voi lentopallossa pitkällä erätauolla tapahtua. Niin kävi tiistainakin. Melkoinen sulaminen, vaikkakin pienin marginaalein. Akaa-Volley kiitti, ja otti karsinnan toisen voittonsa lukemin 2-3.

Ossi Heino:

- Lukemistakin voi aikalailla päätellä, miltä meillä joukkueen sisällä näytti ja tuntui. Kaksi ensimmäistä erää olivat aika ei nyt katastrofaalista, mutta ei saatu konetta käyntiin. Riento otti heti alusta asti kuskin paikan. Onneksi tuli pitkä erätauko. Saatiin jonkinlainen yhteisymmärrys, että ei me voida enää kolmatta erää näin pelata, vaan laitetaan kaikki peliin. Lähdettiin jo eilen jo liikkenteesee. Tämä päivä on ollut hyvä, semmoinen keskittynyt ilmapiiri, kiva, hyvän pelin sävymaailma joukkueessa. Sitä on vaikea sanoa selittää edes silloin kun se tapahtuu. Silloin kun ruvetaan pelaamaan ja toisella painuu leuka rintaan. Hienoja juttuja tapahtuu.

Jari-Pekka Lund:

- Kaksi erää pelattiin niin kuin sovittiin. Eikä oikeastaan edes riskillä. Tuloskin oli sen mukainen. Itsellä on kova luotto joukkueeseen, että tästä löytyy potentiaalia voittamaan tämä sarja. Kahden erän jälkeen se kaikki, mitä sovittiin hävisi. Se focus, ja yhden pallon pelaaminen hävisi. Me pelattiin sitä edellistä palloa. Meidän pitää luottaa omaan tekemiseen jatkossa niin hyvää tulee. Ei siinä muuta kuin keskitytään seuraavaan palloon. Rauhoittaa jokaisen pallon jälkeen ja keskittyä seuraavaan palloon.

Lauri Tihinen:

- Uskon taistelu. Molemmat hakivat uskoa ja luottamusta omaan peliinsä. Jos viime pelissä ratkaisivat pienemmät asiat, niin jäikö tässä enää niitä pieniäkaan. En tiedä mihin tämä ratkesi. Tilastoja kun katsoo niin, tää oli ihan tasan tää peli. Niin, mitkä asiat silloin ratkaisee? Valettiin vain toisiimme uskoa, pystytään tähän kyllä. Mentiin yhteen, ei lähdetä erkanemaan. Kannustetaan ja uskotaan toisiimme.

Jani Säisä:

- Varmaan kaikilla pää tyhjänä tommosen pelin jälkeen. Valahtaa kahden hyvän erän jälkeen loppu tuohon. Vastustaja rupesi rilluttelemaan. Saivat hyökkäyspelin kolmannessa ja viidennessä erässä kuosiin. Meillä neljännessä erässä tössiittiin omalla. Hyökkäyspeli meillä oli huono läpi koko ottelun. Akaan porukka pelaa hyvää lentopalloa. Ei mekään ihan omilla virheillä ottelua annettu. Koivusta ei nimenomaan saatu kuriin useammallakaan miehellä vaikka yritettiin.

Akaa johtaa karsintasarjaa voitoin 2-0. Joukkueet ovat seuraavan kerran vastakkain perjantaina Akaa-Volleyn kotikentällä, jolloin liigapaikka on katkolla Akaa-Volleylle. Muutama päivä aikaa etsiä sankareita.

Mikäli Riento voittaa perjantaina, neljäs ottelu on vuorossa sunnuntaina Joensuussa. 

  Takaisin