Seuraa meitä somessa:

Akaa-Volley vakuutti Rovaniemellä

04.11.2019

Akaa-Volley ei anna kärkikolmikon karata miesten Mestaruusliigassa. Maanantain ainoassa Mestaruusliigan ottelussa Akaa-Volley otti 0-3 (20-25, 14-25, 18-25) vierasvoiton liigassa viimeisellä tilalla jatkavasta Team Lakkapäästä.

Suurin ero joukkueiden välillä nähtiin hyökkäysvirheiden määrässä: Team Lakkapäälle niitä tuli 14 ja Akaalle vain kolme.

Regan Fathers piti kotijoukkuetta pelissä mukana tehtyään 20 pistettä eli puolet Team Lakkapään tekemistä pisteistä.

Vieraiden paras pistemies oli hakkurivuorossa ollut Joni Mikkonen 12/+5. Panu Pitkänen merkkasi komeat 11/+11 80% hyökkäystehoilla.

Voitto Köykkä, Akaa-Volley

- Jokainen meistä onnistui omassa hommassaan. Olimme hyvin valmiita tähän peliin. Pelaaminen tuntui hyvältä. Mitalipelit on tavoitteena.

Jani Sippola, Team Lakkapää

- Nihkeää on peli tällä hetkellä. Jokaisessa pelissä tuntuu olevan jokin osa-alue, joka pettää. Sen takia peli näyttää huonolta. Vastaanotto toimi tänään, mutta tänään yleispelaajaosasto ei saanut hyökkäyksiä tapettua. Minun pitää itse kapteenina ottaa isompaa roolia joukkueen johtamisessa. Pelin vaikeissa hetkissä rupeamme liiaksi miettimään omaa tekemistä ja itseluottamus murenee. Vaikeita hetkiä on jokaisessa pelissä, ja niistä pitää päästä yli nopeammin.

Oliver Lüütsepp, Akaa-Volley

- Odotin vaikeampaa peliä tänään. Tulimme hyvin otteluun ja olen tyytyväinen siihen. Vastustajan hakkuri oli tänään vaarallinen, mutta yksi mies ei voi kokonaista joukkuetta kaataa. Sanoin tämän myös joukkueelle. Joukkueena olimme tänään parempia. Joukkue pelasi hyvällä tunteella. Emme keskity sarjataulukkoon, vaan pyrimme joka ilta voittamaan ottelut. Voitto on tärkeintä.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Vastustajan libero oli todella hyvä. Meidän hakkuri pelasi kaksi erää huikeaa peliä. Muuten pelin taso oli järkyttävää. Vastaanotto toimi ihan hyvin. Pelkkä pomppu ei tässä hommassa riitä. Pelin taso ei riitä. Välillä tulee totaalisia romahduksia ja kaveri pääsee siinä karkuun. Pieni huili on nyt paikallaan ennen lauantaita.

Parhaat pelaajat
Team Lakkapää, Regan Fathers
Akaa-Volley, Voitto Köykkä

Ruudun ottelukooste

LähiTapiolan pisteet
3 Fathers Lakkapää
2 Köykkä Akaa
1 Pitkänen Akaa

PROlibero
Köykkä, Akaa Volley

Ottelutilasto

Kuva: Tapani Kuoksa / Lakkapää

  Takaisin