Seuraa meitä somessa:

Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa

20.05.2020

Anna Kaisa Kerminen jatkaa Puijo Wolley liberona tulevallakin kaudella. Kerminen on pelannut seurassa jo vuodesta 2017 lähtien.

22-vuotias Anna Kaisa Kerminen omaa jo liigakokemusta reilun sadan pelin verran nuoresta iästään huolimatta. Jatko Puijossa on hieno asia seuralle ja pelaajan kehittymistä päästään edelleen tukemaan tulevalla kaudella.

- Ansku on iloinen, toisia tsemppaava peluri, joka ei pelkää laittaa kroppaansa likoon lattioilla rymytessään. Etenkin puolustuksessa vastustajien hyökkääjille harmaita hiuksia tuottava nopeajalkainen libero on parhaimmillaan, toteaa Puijo Wolley tiedotteessaan.

- Ansku on aina täydellä tunteella mukana peleissä, treeneissä ja kentän ulkopuolella ja se on ehdottomasti myös yksi hänen vahvuuksistaan. Pelitilanteissa parhaimmillaan ja ei todellakaan pelkää palloa, mikä hänen tontillaan on jopa suotavaa, luonnehtii päävalmentaja Jukka Lehtonen.

Ansku on odottavin mielin.

- Mukavaa jatkaa pelaamista Puijossa, odotan innolla yhteisreenejä, jossa pääsee tutustumaan uusiin mukavanoloisiin pelikavereihin. Myös pelireissujen kahvittelu- ja jutusteluhetket Pasin kanssa ovat odotuksen arvoisia.

  Takaisin