Seuraa meitä somessa:

Antti Leppälä jatkaa Kokkolan Tiikereissä kaudella

04.05.2021

Antti Leppälä ja Kokkolan Tiikerit ovat sopineet palaajasopimuksen koskien tulevaa Mestaruusliigakautta 2021-2022. Vuonna 1992 syntynyt keskitorjuja on edustanut käytännössä koko uransa Kokkolan Tiikereitä ja liigaotteluita on kevääseen 2021 mennessä kertynyt pudotuspelit mukaan lukien 350 ja liigapisteitä 2307 kappaletta.

Tiikereille on tämän sopimuksen jälkeen valmiina 11 pelaajasopimusta ja haussa on vielä kehityskykyiset nuori 2-passari ja yleispelaaja, joiden kartoitus on käynnissä. Lisäksi liigajoukkueen kesäharjoittelurinkiin voidaan tarvittaessa ottaa lähialueen junioripelaajia katsastettavaksi.

Uusi sopimus pitää sisällään liigapelaamisen ja harjoittelun lisäksi myös elementtejä Tiikereiden markkinointikokonaisuuteen liittyen ja tavoitteena on kehittää pelaajasta seuratoiminnan ja urheilumarkkinoinnin osaaja, johon myös pelaajan koulutustausta antaa erinomaisen pohjan.

- Vaikka Antti onkin vielä pelaaja parhaassa iässään, pelaaja ja seura ovat yhdessä päättäneet katsoa tulevaisuuteen niin, että pelaajauran päättyessä siirtyminen osaksi Tiikereiden toimivaa organisaatiota on mahdollista, toteaa seuran toiminnanjohtaja Jussi Jokinen.

  Takaisin