Seuraa meitä somessa:

Borichev palaa Akaaseen, Vuorinen kolmanneksi yleispelaajaksi

17.07.2021

Dmitri Borichev tekee paluun Mestaruusliigan ja Akaa-Volleyn rosteriin. Viimeksi liigatasolla kaudella 2016-17 nähty ’Dima’ on viime vuosina nähty ykkösessä (TuTo) ja kakkossarjassa (Luolajan Kajastus).

- Kyllä lentopallo on kiinnostanut kaikkina näinä vuosina. Liigaseurat eivät vain ole nähneet tarvetta meikäläiselle. Kun Akaa-Volleyn ja omat kiinnostukseni nyt kohtasivat, sopimus syntyi helposti, paljastaa kokenut ’sarjajyrä’.
Borichev ei 33-vuoden iästään huolimatta lähde liigakentille jäähdyttelemään.

- Olen kunnossa. Pallotuntuma on pysynyt hyvänä alasarjamatseissa. Nyt pitää painottaa ennen kaikkea fysiikan kohentamiseen.
Fysiikan kohentaminen tarkoittaa Diman kohdalla sekä juoksua että voimaharjoittelua. Akaa-Volleyn kolmantena keskitorjujana alkavaan kauteen starttaava kokenut pelimies on nähty myös hakkurin tontilla.

- Molempia paikkoja olen pelannut. Viimeksi Akaa-Volleyssa pelipaikka oli hakkuri, muistelee Borichev.
Janakkalassa asuva Borichev työskentelee myyntipäällikkönä akaalaisessa Leomuovi Oy:ssä. Näin matkat harjoituksiin hoituvat pääosin mukavasti työmatkojen yhteydessä.

Akaa-Volleyn yleispelaajakaarti sai Kasimir Vuorisesta kelpo vahvistuksen heinäkuun helteillä.

- Helteellä ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Olin vielä ilman sopimusta ja Akaa-Volleylla oli yleispelaajan aukko rosterissaan. Kun olen kuullut pelkkää positiivista viestiä akaalaisten organisaatiosta, päätöstä ei pitkään tarvinnut miettiä, sanoo Vuorinen.
Vuorinen on leimautunut aiemmin nimenomaan Hurrikaani Loimaan väreihin.

- Yhteensä neljä kautta olen Hurrikaania edustanut. Toissakausi meni kuitenkin Raision Loimussa ja nyt viimeksi pelasin Ettassa, luettelee elokuussa 26 täyttävä laituri.

Akaa-Volley on liigavuosinaan erottunut hyvin vastaanottavana joukkueena. Ensi kausi ei ilmeisesti tuo tähän muutosta. Maajoukkuelibero Voitto Köykkä, kokenut sarjajyrä Joni Mikkonen, Viron maajoukkueessa kunnostautunut Kristo Kollo ja myös liberon tonteilla urallaan pelanneet Nico Nurmesniemi ja Kasimir Vuorinen takaavat luotettavan hihapelin.

Yksivuotisen sopimuksen Akaa-Volleyn kanssa tehnyt Vuorinen asuu Tampereella ja opiskelee TAMK:n Proakatemiassa tradenomiksi.

Akaa-Volleyn tiedotus
Harri Mattila

  Takaisin