Seuraa meitä somessa:

Brasilialainen Leo Jack yleispelaajaksi Vantaa Ducksiin

13.06.2018

Lentopalloilun Mestaruusliigassa kauteen 2018 – 2019 valmistautuva Vantaa Ducks vahvistuu jälleen. Brasilialainen Leo Jack eli viralliselta nimeltään Leonardo Gomes Batista on tehnyt Vantaa Ducksin kanssa tulevaa kautta koskevan sopimuksen.

Vantaalaiskorsolainen seura on selvästi tosissaan kunnianhimoisen tavoitteensa kanssa sijoittua tulevalla kaudella runkosarjassa neljän parhaan joukkoon. Joulukuussa 31 vuotta pelaava yleispelaaja on 193 senttiä pitkä.

Vantaa Ducksin päävalmentaja Ismo Tuominen on tyytyväinen Leon sopimukseen.

- Ankkalaumasta lähti lyönti- ja syöttövoimaa Miro Määttäsen siirryttyä Savo Volleyn riveihin. Leo kompensoi kokeneena pelurina Miron jättämää aukkoa. Harvemmin tänne Suomen perukoille onnistutaan saamaan edellisellä kaudella Brasilian superliigassa pelannut taituria. Ilman uutta hakkuriamme Thiago Macielia tämä ei olisi onnistunut.

Leo Jack on aiemmin pelannut Brasilian Superliigan lisäksi Libanonissa, Kyproksella, Indonesiassa ja Portugalissa. Leo pelasi kaudella 2017 – 2018 Brasilian Superliigaa Caramuru Ponta Grossa Volei joukkueessa.

Leo tietää Suomen olevan kaunis maa. Ja onhan Suomi myös joulupukin kotimaa. Hän pääsee varmasti puristamaan joulupukin kättä, kun Ducks vierailee kahteenkin kertaan Team Lakkapään vieraana Napapiirillä. Kauden odotettu joululahja saattaa tulla vasta myöhään keväällä.

Leo liittyy mielellään Vantaa Ducksin joukkueeseen.

- Pelaan aina joukkueen voiton puolesta ja samalla asenteella tulen pukemaan Ducksin paidan päälle. Minun vahvuuteni ovat hyökkäys ja syöttö sekä tietysti tilannenopeuteni.

Leo on yhdestoista palanen päävalmentaja Ismo Tuomisen palapelissä. Petteri Laurila on loppusuoralla tulevan kauden joukkueen neuvotteluissa. Puheenjohtaja Ari Koskenojan sopimuskynä on valmiina kesähelteilläkin.

Vantaa Ducks tiedotus

  Takaisin