Seuraa meitä somessa:

Brewster Arctic Volleyn riveihin

18.06.2024

Arctic Volley Rovaniemi ja yhdysvaltainen 24-vuotias passari Abby Brewster ovat tehneet 1-vuoden sopimuksen. 178-senttinen passari saapuu revontulten alle Volley Luzernin riveistä, jossa vietti puolikkaan kauden.

Sitä ennen Abby pelasi Biola Universityn riveissä kuusi kautta Kalifornian auringon alla. Kansas Citystä kotoisin oleva Abby valittiin oman konferenssinsa parhaaksi pelaajaksi kahdella viimeisellä yliopistokaudellaan.

- Olen innoissani, kun pääsen pelaamaan Suomessa ja eritoten Rovaniemellä. Olen kuullut kaupungista paljon hyvää ja en malta, että pääsen kokemaan kaiken itse. Tulevasta kaudesta haluan todella, että pääsen tutustumaan joukkuekavereihin sekä valmentajiin ja ennen kaikkea kehittyä itse ja joukkueena sekä tietenkin yhdessä voittaa otteluita.

- Hieno asia, että Abby valitsi tulla Rovaniemelle. Hän on pelannut yliopiston jälkeen puolikkaan kauden Euroopassa, jonka koen eduksi siihen että sopeutuminen meidän joukkueeseen on helpompaa. Useamman puhelun jälkeen uskon, että pelitaitojen lisäksi Abby tuo joukkueeseen paljon lisää myös mentaalipuolelle. Nyt meillä on hyvä passarikaksikko, jotka varmasti täydentävät toisiaan ja auttavat joukkuetta toteuttamaan nopeaa ja aggressiivista hyökkäyspeliä, Jukka Lehtonen kommentoi uuden passarin siirtoa.

  Takaisin