Seuraa meitä somessa:

Caila Stapleton LP Kangasalan passariksi

11.09.2019

LP Kangasala on solminut alkavan kauden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaisen passarin Caila Stapletonin kanssa. 26-vuotias Stapleton saapui Suomeen viikko sitten keskiviikkona ja on harjoitellut nyt joukkueen mukana viikon ajan.

Kaudella 2017-18 Stapleton pelasi Sveitsin NLA-Liigassa Kanti Schaffhausenin joukkueessa. Samassa joukkueessa hakkurina pelasi kaudella 2014-15 Kangasalla pelannut Chantale Riddle. Viime kauden hän harjoitteli kotonaan Los Angelesissa muun muassa USA:n maajoukkueen mukana.

- Kun uuden passarin etsintä täytyi aloittaa, tuli Caila vastaan ensimmäisten vaihtoehtojen joukossa. Hän on energinen ja peliä johtava passari mitä joukkueemme tarvitsee. Hän kykenee hyvin pyörittämään meidän tyylistä passipeliä, keskustelujen kautta kävi nopeasti ilmi miten kova motivaatio Cailalla oli tulla tänne pelaamaan ja myös ajatus pelaamisesta sopi joukkueen pelityyliin hyvin joten päätös pelaajan suhteen syntyi helposti. Nyt aletaan tekemään kovasti hommia, kauden alku on jo ovella. Näin kommentoi päävalmentaja Arttu Keränen uutta sopimusta.

- Olen hyvin innoissani ja uskon että alkavasta kaudesta tulee hyvä. Joukkueemme tulee hyvin toimeen keskenään ja jokainen haluaa tehdä kaikkensa harjoituksissa menestyksen eteen. Tavoitteemme on korkealla, mutta kovalla työllä ja positiivisuudella energialla voimme saavuttaa ne, Stapleton puolestaan totesi joukkueeseen tutustuttuaan.

  Takaisin