Seuraa meitä somessa:

Ehjä kokonaisuus toi murskavoiton LP Kangasalle

12.10.2019

LP Kangasala kohtasi lauantaina kotonaana Pitkäjärvellä liigatulokkaan, kuopiolaisen Puijo Wolleyn. Peli päättyi kotijoukkueelle 3-0 (25-12, 25-7, 25-13). Kotijoukkue onnistui tylsyttämään vierasjoukkueen hyökkäyspelin ja onnistui omassa pelaamisessaan laajalla rintamalla.

Ottelun kulusta huolimatta Puijo Wolleyn taisteluilme ei laantunut. Passari Cornwall puolusti palloja hyvin peliin. Puijo Wolleyn parhaana palkittiin Nikki Cornwall. Autere 5/+4, Kastarinen 5/+1 ja Hujanen 4/-6 olivat PuWon parhaita pistenaisia.

LP Kangasalan torjunta oli tänään erinomainen ja näihin kolmeen erään torjuntoja kertyi 13 kappaletta. Kotijoukkue onnistui tänään kaikilla osa-alueilla ja kentällä nähtiin lähes kaikki pelaajat. Ottelun parasta antia oli nuoren Jemina Jäärnin pirteä sisääntulo ja nainen löi railakkaasti ensimmäisen liigapisteensäkin PuWon kenttään. Jäärni pelasi 50% hyökkäystehoilla tehtaillen 7/+5. Ronja Heikkiniemi pelasi ensimmäsen kokonaisen ottelun tehoin 10/+10. Hyvillä tehoilla pelasivat myös Julia Miniuk 8/+7 ja Mary-Kate Marshall 7/+7.

Ottelun Pro Liberoksi valittiin Emma Mutka, hän pelasi hyvän kokonaisen ottelun. LP Kangasalan parhaana palkittiin passari Caila Stapleton.

- Oli hyvä fiilis päästä pelaamaan. Onnistuttiin joukkueena kaikilla osa-alueilla, kertoo hymyilevä Jemina Jäärni lehdistötilaisuudessa.

- Paljon pitää tehdä töitä jokaisella osa-alueella, mutta hyvin ja iloisin mielin harjoitellaan. Tänään osattiin odottaa isoa torjuntaa ja vasta viimeisessä erässä alettiin pelaamaan, summaa Hilkka Hujanen Puijo Wolleysta.

- Tänään oli kova torjunta ja pisteitä yritettiin tehdä liian vaikeista paikoista. Keskitytään tekemään pitkäjänteistä työtä lähes kotimaisin voimin ja jossain kohtaa se työ kantaa hedelmää, kommentoi PuWon päävalmentaja Jukka Lehtonen.

- Lähdettiin hakemaan ehjää kokonaisuutta ja haluttiin olla vastustajaa parempi jokaisella osa-alueella. Uskon, että saavutimme tämän tavoitteen vaikka tilastoja en nyt näekkään. Jeminan ennakkoluuloton sisääntulo oli hyvän pelin parasta antia, hehkuttaa LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen.

LähiTapiolan pisteet
3 Stapleton Kangasala
2 Heikkiniemi Kangasala
1 Hänninen Kangasala

PROlibero
Mutka, LP Kangasala

Ottelutilasto

Kuvat: Pertti Flinck / LP Kangasala

  Takaisin