Seuraa meitä somessa:

Emilia Kääntä jatkaa ja Sanni Määttä tekee paluun LiigaPlokiin

16.05.2018

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt uusia sopimuksia.

Emila Kääntä on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Kausi on 18-vuotiaalle yleispelaajalle toinen peräkkäinen pihtiputaalaisseurassa.

-Odotan jo innolla ensi kauden alkamista. Tykkäsin olla Pihtiputaalla ja on kiva jatkaa tutussa valmennuksessa ja hyvin organisoidussa seurassa, kertoo Emilia.Sanni Määttä palaa LiigaPlokiin viiden vuoden tauon jälkeen. Pihtiputaan lentopallolukiossa opiskellut sotkamolainen on kuulunut viimeiset neljä kautta ykkössarjan kärkijoukkue Puijo Wolleyn runkopelaajiin. Sanni on aikoinaan käynyt Pihtiputaan lentopallolukion ja pelannut Plokin liigajoukkueessa kaudet 11-12 ja 12-13.

Sannin terveiset:

-Todella mukava palata Plokin paitaan pelaamaan. Pihtiputaalta jäi lukiovuosista hyvät muistot, joten on helppo tulla tuttuun ympäristöön takaisin. 1-sarjassa sain paljon kokemusta ja sen myötä pelaamiseni meni eteenpäin. Halu liigassa pelaamiseen on kuitenkin kova, joten nyt tuntui oikealta hetkeltä ottaa seuraava askel ja Pihtipudas vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Odotan innolla tulevaa kautta. Pihtiputaalla on mahtava kotiyleisö ja on hienoa päästä nauttimaan sen tunnelmasta jälleen ensi kaudella.

Päävalmentaja Jukka Koskisen kommentit uusista pelaajasopimuksista:

- Emilia on lahjakas pelaaja, jonka nousemista seuraavalle portaalle odotan kovasti. Hyvää treeniä ja lisää itseluottamusta, sillä pääsee ensi kaudella pitkälle. Odotan Empun vastaavan haasteeseen, sillä kaikki edellytykset tähän on olemassa.

- Sannilla on selkeästi kova halu palata taas harjoittelemaan ja pelaamaan Mestaruusliigassa muutaman välivuoden jälkeen. Toivotan Sannin mielelläni mukaan joukkueeseeni.

  Takaisin